14 t valsetog med skaller

Reference: 1065-298-1

Fra: 6.589,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vær opmærksom på, at der pålægges en merpris af
  • 169 kr. for klargøring af udstyret

Beskrivelse

Beskrivelse

Dette valsetog er den ideelle maskine til jordbearbejdningsopgaver på medium til store byggepladser samt i vandressourcekonstruktioner som motorveje, jernbaner og dæmninger. Denne kraftfulde maskine er udstyret med avanceret og banebrydende teknologi, herunder det valgfrie ACE-system, der giver præcis måling og dokumentation af jordens stivhed, hvilket forbedrer komprimeringsprocessen.

Avanceret og brancheførende komprimeringsteknologi
Denne maskine er drevet af en kraftfuld Cummins-motor med 160 HK, hvilket sikrer optimal komprimeringskraft og effektivitet. Maskinens vibrationsfunktioner giver knivskarp kontrol over komprimeringsprocessen og gør den velegnet til en bred palette af jordtyper og arbejdsforhold. Dermed er der næsten ingen grænser for hvor og hvordan du kan bruge denne sublime arbejdshest.

Brugerfokuseret design
Du får glæde af et klart og brugervenligt kontrolpanel og et vibrationsfrit cockpit, der sikrer en behagelig arbejdsdag selv under de lange skift. Maskinens brugervenlige design bidrager til produktiviteten og din komfort, når opgaverne og trætheden presser på. Dermed er det en fornuftig investering i komfort, og hvorfor er det lige det? Simpelt – hvis komforten ikke er helt i top, så kan du ikke udføre dit arbejde.

Nem vedligeholdelse
Valsetoget er konstrueret med nem adgang til vedligeholdelsespunkter, hvilket gør rutinemæssig vedligeholdelse hurtig og bekvem. Der er også mulighed for centraliseret dræning af servicevæsker, hvilket bidrager til maskinens driftseffektivitet. Men alt dette vejleder vores chauffører dig i ved levering således, at du får det bedst mulige udbytte af dette fænomenale valsetog.

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Drivmiddel

Diesel

Tankkapacitet

350

l
Centrifugalkraft

206, 277

kN
Frekvens

32, 35

hz
Valsebredde

213

cm
Hastighed

0-12,5

km/t
Stigning

45

gr.
Model

Ammann ASC110

Transport
Længde 6,05 m
Bredde 2,44 m
Højde 3,07 m
Vægt 14320 kg

Udstyr

Komprimeringsmåler