• Erhvervskunde
  • Privatkunde
22.02.2023

25-års jubilæum

Til august fylder Nordjysk Lift 25 år, og det skal fejres! Vi har taget forskud på fejringen med bestillingen af 13 nye PB saxlifte.

Nordjysk Lift startede med materieludlejning i 1998, og siden da har det været vores mål at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, når de har brug for lifte, maskiner og andet materiel. I løbet af de seneste 25 år har vi haft vokseværk, og vi har nu hele 11 afdelinger fordelt rundt omkring i Danmark.

Vi har også løbende udvidet udlejningskataloget, så vi kan imødekomme alle vores kunders behov. Vores maskinpark inkluderer blandt andet Manitou teleskoplæssere i alle størrelser, Sennebogen-kraner og McCloskey-anlæg til knusning og sortering, og vi er blevet en af landets førende leverandører af udstyr inden for byggeri, landbrug, logistik og meget mere.

Gaver til kunderne

I anledning af vores 25-års jubilæum udvider vi yderligere med hele 13 nye saxlifte fra PB Platforms. Vi har bestilt lifte med både 13, 15 og 18 meters arbejdshøjde, og de imponerende lifte er terrængående, har store arbejdsplatforme og kører på el.

Læs mere om de nye lifte

Vi kan se, at kunderne i højere grad efterspørger miljøvenligt materiel og maskiner, og med disse nyes lifte giver vi mulighed for at vælge blandt et endnu større udvalg af el- og batteridrevet udstyr. Vi ser derfor indkøbet som en gave til vores kunder – selvom det er os, der har fødselsdag.

Flere af de nyindkøbte saxlifte er allerede ankommet og klar til udlejning, så du kan booke med det samme, hvis du har brug for en miljøvenlig lift til facadeopgaver, tagarbejde eller lignende. Du kan også gå på opdagelse i vores store udvalg af andre emissionsfrie maskiner.

Saxlifte til alle formål

Der er flere fordele ved at leje en saxlift, der kører på el. Du kan arbejde indendørs uden problemer, da liften ikke udleder udstødningsgasser, så du behøver kun leje en enkelt lift, selvom du har opgaver både ude og inde. En eldrevet lift har også et lavt støjniveau, så du kan opnå et bedre arbejdsmiljø, uanset om du arbejder indendørs eller udendørs.

Vores nye saxlifte fra PB Platforms har et utal af anvendelsesmuligheder. Liftene har ekstrastore platforme, så der er god plads til både flere personer og værktøj. Der er også mulighed for at udskyde platformen, så du får endnu mere plads og kan komme helt tæt på arbejdsstedet.

Uanset om du skal udføre montagearbejde, male eller noget helt tredje, kan du komme i højden med en saxlift. Hos Nordjysk Lift kan du leje saxlifte med arbejdshøjder fra 5,6 til hele 26,5 meter. Vi har også et stort udvalg af trailerlifte, bæltelifte og bomlifte til udlejning. Hvis du er i tvivl om, hvilken lift der passer bedst til din opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilbage til nyhedsoversigten