26 t gravemaskine med rotortilt

Reference: 1055-0791

7.669,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vær opmærksom på, at der pålægges en merpris af
  • 169 kr. for klargøring af udstyret

Beskrivelse

Beskrivelse

Dette er en højteknologisk gravemaskine med rotortilt, der tilbyder branchens bedste præstationer og uovertruffen alsidighed. Maskinen er udviklet til at håndtere selv de mest udfordrende opgaver med lethed, effektivitet og tårnhøj sikkerhed således, at du altid kan nå i mål med dine projekter.

Kraftfuld drift
Med sin kraftfulde motor og avancerede hydrauliksystem er gravemaskinen bygget til at levere ekstraordinær gravning og læsning. Uanset om du arbejder i anlægs- eller minedriftsindustrien, vil denne gigant håndtere dine opgaver med utroligt stor præcision og pålidelighed.

Innovativ teknologi
I gravemaskinen er installeret en banebrydende teknologi for at forbedre brugervenligheden og produktiviteten. Den intuitive kabine er designet med din komfort i tankerne og den giver dig nem adgang til overvågning af maskinens ydeevne.

Miljøvenlig
Gravemaskinen har en avanceret motor, som opfylder de strengeste emissionsstandarder, hvilket gør den både miljøvenlig og økonomisk. Du kan dermed stole på, at du reducerer din miljøpåvirkning, mens du stadig opnår fremragende resultater på arbejdspladsen. Dermed kan du arbejde med en god samvittighed.

Investér i kvalitet og sikkerhed, og øg din produktivitet med denne imponerende arbejdshest. Når du handler hos os, får du altid en jordnær og sublim service. Vi leverer direkte til dig, med vores egne leverandører således, at vi kan vi vejlede dig på stedet.

 

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Type

Gravemaskine

Drivmiddel

Diesel

Tankkapacitet

400

l
Gravedybde

7,04

m
Gravelængde

10,02

m
Gravehøjde

10

m
Undervogn

Bælter

Båndbredde

0,90

m
Model

Komatsu PC240LC

Transport
Længde 9,97 m
Bredde 3,48 m
Højde 3,19 m
Vægt 26200 kg

Udstyr

3 m monobom
Rotortilt
SpaceCab forstærket kabine