Åben 2-delt affaldscontainer 20 m3

Reference: 1125-640

35,00 kr./ dag

NettoprisLejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.

Beskrivelse

Beskrivelse

Vi har forskellige størrelser og typer af affaldscontainere tilgængelige for at imødekomme forskellige behov og typer af affaldsprodukter. Størrelsen og typen af en affaldscontainer bestemmes ofte af den mængde og type affald, den skal håndtere, men også det formål, den skal bruges til:

Container på 20 kubikmeter:

  • Disse mindre containere bruges ofte i private hjem eller mindre virksomheder.
  • De er velegnede til husholdningsaffald, haveaffald og mindre byggeprojekter.

Brugen af åbne containere afhænger af typen af affald, beskyttelsesbehov, æstetiske hensyn og lovgivningsmæssige krav. Her er nogle generelle retningslinjer for, hvornår åbne containere typisk bruges:

Åben container:

  • Almindeligt affald: Bruges til almindeligt husholdnings- og kommercielt affald, da de giver nem adgang og bekvemmelighed ved bortskaffelse.
  • Byggeaffald: Velegnede til byggeaffald som træ, gips, mursten og lignende. De gør det nemt at læsse affaldet i containeren.
  • Genbrug: Nogle typer genbrugsmaterialer, såsom pap, pap, plastik og metal, kan placeres i åbne containere på genbrugsstationer eller til opsamling.
  • Haveaffald: Bruges til have- og landskabsaffald som grene, blade og andet organisk materiale.

Containeren er delt i 2 rum, så affaldet kan sorteres.

Bemærk: Lejes kun ud med levering, afhentning og tømning i Nordjylland til og med Randers. Derudover pålægges en merpris for bortskaffelse af affald. Prisen varierer alt efter typen af affald.

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Type

Åben affaldscontainer

Affaldstype

Byggeaffald, haveaffald

Kapacitet

20

m3
Transport
Længde 6,00 m
Bredde 1,50 m
Vægt kg