Lej el-artikler og håndværktøj

Nordjysk Lift tilbyder udlejning af moderne el-artikler af høj kvalitet til både private og erhverv. Vi har et bredt udvalg af el-materiel, der med vores 11 afdelinger fordelt landet over aldrig er langt væk, uanset hvor du skal udføre opgaver. Vi kombinerer høj kvalitet, god service og faste, lave priser, når du har en opgave, der skal løses. Med vores erfarne mandskab med teknisk kendskab til de fleste udfordringer, står vi klar med kompetent vejledning, som sikrer jer den rigtige løsning til jeres projekt.

El-værktøjsudlejning til privat og erhverv

Uanset om du har brug for el-værktøj til en opgave på privatadressen eller til en større entreprise, er din tilfredshed altid vores højeste prioritet. Vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerhedsforskrifter, kvaliteten af materiellet eller den indgåede aftale.

Uanset opgavens størrelse sender vi gerne en fagmand ud for at foretage en sagkyndig undersøgelse af opgaven med henblik på at give dig den løsning, du fortjener. Dette er ganske gratis og uforpligtende, og inkluderer opmåling, vurdering m.m.

Er du i tvivl om hvilken type eller model el-materiel, el-produkt eller el-værktøj, der bedst assisterer dig i at udføre din opgave? Kontakt Nordjysk Lift på telefon 99 245 245 og lad os guide dig.

VARMLUFTOVN BV471 115000 KCAL

Bredt udvalg af el-værktøj og håndværktøj

Vi tilbyder en bred vifte af el-materiel, el-produkter og el-værktøj såsom affugtere, rengøringsmaskiner, tømrerartikler, røgsugere, varmeovne, luftrensere, el-værktøj, el-tavler, luftblæsere, lasere, måleudstyr, malerartikler og meget mere, der giver dig de bedste forudsætninger for at udføre el-installationer, og andre elektriske løsninger for dig selv, eller dine kunder.

Som en af landets største leverandører af materiel har vi både materiel, el-værktøj og el-produkter til private såvel som erhvervsdrivende håndværkere, elektrikere, el-installatører og mange flere.

Uanset dine krav er du altid garanteret el-produkter, el-værktøj og materiel af høj kvalitet, der medvirker til en ideel arbejdsproces og et førsteklasses resultat. Vi sikrer selvfølgelig også opretholdelse af alle lov- og sikkerhedsmæssige krav.

Husqvarna Støvsuger S11

Valg af værktøj og materiel

Valget af det rigtige materiel, el-værktøj eller el-produkt afhænger af de konkrete krav til opgaven. Vi har i de fleste tilfælde adskillige typer og modeller til udførelse af samme type opgave for at kunne matche de forskellige variationer, opgaver kan have.

Er du i tvivl om hvilken type eller model, der bedst matcher dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 99 245 245 og fortælle os om forudsætningerne og de forskellige krav, du eller din kunde har til opgaven og dens udførelse. Vi vil derefter gøre vores bedste for at guide dig via telefon til den rigtige løsning for dig.

Gulvstripper Vario

Udlejning af håndværktøj og el-artikler – afhentning og levering

Nordjysk Lift har 11 afdelinger fordelt over hele Danmark, hvilket sikrer, at du altid har en lokalafdeling tæt på, når du skal afhente dit el-værktøj, produkt og materiel hos os.

Vi tilbyder selvfølgelig også levering af alt vores håndværktøj og el-artikler, og vi kan levere direkte til din hoveddør eller byggeplads med vores transportservice, der kan levere på kort tid.

Bygningssav til gasbeton 380V

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: