Byggepladsudstyr

Udlejning af byggepladsudstyr

Hos Nordjysk Lift udlejer vi moderne, driftssikkert byggepladsmateriel og byggepladsudstyr af høj kvalitet til stort set alle formål, uanset om det er store eller små byggeopgaver. Vores maskinpark tilbyder et stort, og ikke mindst bredt sortiment af byggemateriel, der er med til at skabe et godt arbejdsmiljø og bidrager til en god arbejdsproces.

Står du og mangler byggepladsudstyr, er det med vores døgnåbne kundeservice, online bookingservice og 11 afdelinger fordelt over hele landet, nemt og hurtigt at leje, eller få vejledning til valg af byggepladsudstyr. Er du i tvivl om hvilket byggepladsmateriel, der er den bedste løsning for jer, kan du nemt kontakte en fagmand hos Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245.

Byggepladsudstyr Der er ingen produkter i kategorien.

Leje af byggepladsmateriel til privat og erhverv

Hos Nordjysk Lift kender vi i høj grad behovet for velfungerende og moderne materiel af bedste kvalitet. Vi sikrer derfor, at vi altid har et godt udvalg af materiel og udstyr, der er perfekt til alle byggepladsopgaver. Dermed er du altid garanteret en optimal løsning, både i forhold til kvaliteten af udstyret og materiellet samt indholdet i lejeaftalen. Er du selv i tvivl om, hvad der bedst dækker jeres behov, står vores erfarne fagfolk klar med vejledning, så vi sammen kan finde det bedste materiel til jeres opgaver.

Afhængigt af opgavens størrelse, og jeres behov, er det muligt at få en fagmand fra Nordjysk Lift ud og besigtige opgaven, hvilket inkluderer blandt andet opmåling og vurdering af opgaven og dens omfang. Dette er ganske gratis og helt og aldeles uforpligtende. Derfor er du garanteret en løsning af højeste kvalitet, som du fortjener.

Vi har et sort sortiment af byggepladsudstyr, der blandt andet dækker containere, hegn, køreplader i både jern og PVC, samt tilbehør dertil, som blandt andet køreramper, fixlåse og meget mere. Vi tilbyder udlejning af containere i flere forskellige størrelser, og udbyder som noget nyt fleksible moduler opbygget fra bunden, som er 100% designet efter dine egne ønsker, kaldet Flex containere.

Byggepladsmateriel er dog ikke det eneste til en byggeplads, som vores sortiment dækker. Vi har også landets største udvalg af lifte, og et bredt udvalg af gravemaskiner, dumpere, læssemaskiner, teleskoplæssere, stillads, og meget, meget mere. Dette gør det muligt for jer at kombinere de bedste maskiner med det bedste materiel, for at opnå den optimale løsning.

Valg af byggepladsmateriel

Vi har et godt sortiment af byggepladsudstyr og -materiel, der giver dig valgmuligheder og sikrer, at du får en skræddersyet løsning til din byggeplads. Uanset om du har brug for containere, hegn eller køreplader, står vores erfarne fagfolk klar til at vejlede dig på tlf. 99 245 245, hvis du skulle få brug for det.

Leje af byggeudstyr – afhentning og levering

Det er muligt at afhente både køreplader, byggepladshegn, containere m.m., hvis det gøres med korrekte og godkendte køretøjer. Alt vores byggeudstyr kan selvfølgelig også leveres direkte til det sted, du ønsker det leveret. Dermed slipper du for ekstra lejetid som følge af egne transportbegrænsninger, og du skal ikke tænke på at tilbagelevere det selv, men blot stille byggeudstyret, hvor du fik det leveret.