El-artikler

Lej el-artikler og håndværktøj

Nordjysk Lift tilbyder udlejning af moderne el-artikler af høj kvalitet til både private og erhverv. Vi har et bredt udvalg af el-materiel, der med vores 11 afdelinger fordelt landet over, aldrig er langt væk, uanset hvor du skal udføre opgaver. Vi kombinerer høj kvalitet, god service og faste, lave priser, når du har en opgave, der skal løses.

Med vores erfarne mandskab med teknisk kendskab til de fleste udfordringer, står vi klar med kompetent vejledning, som sikrer jer den rigtige løsning til jeres projekt.

Er du i tvivl om hvilken type eller model el-materiel, el-produkt eller el-værktøj, der bedst assisterer dig i at udføre din opgave, så kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og lad os guide dig.

El-artikler Der er ingen produkter i kategorien.

El-værktøjsudlejning til privat og erhverv

Uanset om du har brug for el-værktøj til en opgave på privatadressen eller til en større entreprise, er din tilfredshed altid vores højeste prioritet. Vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerhedsforskrifter, kvaliteten af materiellet eller den indgåede aftale.

Afhængigt af opgavens størrelse, sender vi gerne en fagmand ud for at foretage en sagkyndig undersøgelse af opgaven, med henblik på at give dig den løsning du fortjener. Dette er ganske gratis og uforpligtende, og inkluderer opmåling, vurdering m.m.

Har du brug for en dedikeret og fagkyndig sparringspartner til større byggeopgaver m.m., står vi klar med vores service, når du har behov.

Bredt udvalg af el-værktøj og håndværktøj

Vi tilbyder en bred vifte af el-materiel, el-produkter og el-værktøj, såsom affugtere, rengøringsmaskiner, tømrerartikler, røgsugere, varmeovne, luftrensere, el-værktøj, el-tavler, luftblæsere, lasere, måleudstyr, malerartikler og meget mere, der giver dig de bedste forudsætninger for at udføre el-installationer, og andre elektriske løsninger for dig selv, eller dine kunder.

Som et af landets største leverandører af materiel, har vi både materiel, el-værktøj og el-produkter til private, såvel som erhvervsdrivende håndværkere, elektrikere, el-installatører og mange flere.

Uanset dine krav, er du altid garanteret el-produkter, el-værktøj og materiel af høj kvalitet, der medvirker til en ideel arbejdsproces og et førsteklasses resultat. Vi sikrer selvfølgelig også opretholdelse af alle lov- og sikkerhedsmæssige krav.

Valg af værktøj og materiel

Valget af det rigtige materiel, el-værktøj eller el-produkt afhænger af de konkrete krav til opgaven. Vi har i de fleste tilfælde adskillige typer og modeller indenfor udførelse af samme type opgave, for at matche de forskellige variationer opgaver kan have.

Er du i tvivl om hvilken type eller model, der bedst matcher dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 99 245 245, og fortælle os om forudsætningerne og de forskellige krav du eller din kunde har til opgaven og dens udførelse. Vi vil derefter gøre vores bedste i at guide dig via telefon til den rigtige løsning for dig.

Udlejning af håndværktøj og el-artikler – afhentning og levering

Nordjysk Lift har 11 afdelinger fordelt over hele Danmark, hvilket sikrer, at du altid har en lokalafdeling tæt på, når du skal afhente dit el-værktøj, produkt og materiel hos os. Vi tilbyder selvfølgelig også levering af alt vores håndværktøj og el-artikler, og kan levere direkte til din hoveddør eller byggeplads, med vores transportservice, der kan levere på kort tid.