Lej en fliserenser

Skal du have renset fliser eller andre overflader? Du kan leje en elektrisk fliserenser hos os, og nemt få bugt med hårdfør snavs, alger, mos og lignende. Med en effektiv fliserenser er det ingen sag at rengøre og rense selv større arealer.

Fliserenser Der er 2 produkter

Viser 1 - 2 af 2 produkter

Fordelen ved en professionel fliserenser

Når du skal rengøre hårdføre overflader, behøver det ikke være en opgave, der kræver oceaner af tid og knofedt. Med en effektiv fliserenser kan du nemt få renset selv de mest medtagede fliser, murværk eller andre typer af belægning. 

Vi tilbyder leje af elektrisk fliserenser, der sikrer dig et professionelt resultat. Hvad enten du som privatperson skal bruge en løsning, der både kan klare indkørsel og facade, eller som fagperson skal leje en professionel fliserenser, har vi løsningen. 

Vores fliserenser kombinerer højtryksrens med stav og roterende børster på hjul, så du kan klare enhver type af fliserens og rengøring af facader. 

Udlejning af fliserenser med højtryksrenser

Ved rens af større arealer, er det en fordel med en maskine, der er nem at håndtere, og som enkelt og effektivt sikrer dig et pletfrit resultat. Hos os kan du leje en fliserenser, der har den perfekte kombination af roterende børster og en stav til højtryksrens. 

Her får en professionel fliserenser, hvor én maskine kan håndtere både større flader og arealer, kanter og rens med præcision. Du kan nemt veksle mellem fliserenserens funktioner undervejs. 

Til rens af fliser på terrasse, indkørsel, fortov eller værkstedsgulv, vil maskinen nemt kunne køres hen over arealet, og effektivt rense ned i underlaget.
Når der er brug for at rense i kanter eller på vertikale flader, som murværk, facader, porte og lignende, kan du anvende den håndholdte stav som højtryksrenser. Trykket kan nemt justeres undervejs. 

Fleksibel leje fliserenser til lav pris

Hos Nordjysk Lift har vi mange års erfaring med udlejning af professionelt udstyr til både gør-det-selv-folk og virksomheder. Lej dit udstyr hos os, og få en fleksibel løsning, der er tilpasset dit behov. Med lav dagspris for leje, kan alle få professionelt udstyr til en bred vifte af opgaver.

Kontakt os for at få råd og vejledning om vores fliserenser eller andet materiel, så du er sikker på at få den rette løsning, der matcher din opgave. Med afdelinger i hele landet, kan vi hurtigt levere og servicere, uanset lokation. Ring til din lokale afdeling og hør nærmere om fliserenser til leje.