Lastbillift

Lej en lastbillift fra Nordjysk Lift

Lej en lastbillift hos Nordjysk Lift og få en fleksibel og forlænget arm til arbejdsopgaver i højden. Vores mindste lastbillifte kan lejes med et almindeligt kørekort og er samtidigt ekstremt brugervenlige, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at anvende liften uden yderligere uddannelse.

Afhent din foretrukne lastbillift hos en af vores 11 landsdækkende afdelinger, så er du sikret effektiv udnyttelse af lejeperioden - både hvad angår udførelse af arbejdsopgave samt betaling for leje.

Alle lastbilliftelifte fra Nordjysk Lift overholder alle lov- og sikkerhedsmæssige krav, så du er garanteret en driftsikker og stabil løsning.Er du i tvivl om hvilken type lastbillift som matcher dit behov, så ring til Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp og rådgivning af en fagmand.

Lastbillift Der er 1 produkt

Viser 1 - 1 af 1 produkter

Udlejning af lastbillifte

Står du og skal have udført installationsarbejde, en montageopgave, vinduespolering eller måske skiltearbejde, så vil leje af lastbillift være en ideel løsning, da liften er hurtig at flytte fra sted til sted, har stor rækkevidde, strøm i kurven samt mulighed for barrierefri arbejdsplatform, da kurvens ramme kan delvist afmonteres ved monteringsarbejde af vinduer, skilte, facader mm.

Hos Nordjysk Lift udlejes vores lastbillifte typisk til mindre korttidsopgaver, hvor der er behov for dag-til-dag afhentning. Derfor har vi altid et bredt udvalg af lastbillifte klar til udlejning, så du kan få løst din arbejdsopgave bedst muligt og hurtigst muligt.

Vi anbefaler leje af lastbillift til følgende arbejdsopgaver:

- Montering af vinduer og glaspaneler
- Montering af skilte, skærme mm.
- Facadearbejde
- Vinduespolering
- Hyppigt skiftende arbejdsområder

Vælg den rigtige lastbillift – ring på tlf. 99 245 245!

Er du i tvivl om hvilken type lastbillift som passer bedst til at få løst din arbejdsopgave, så kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og bliv klædt ordentligt på. Vores faglige stolthed er din garanti for en professionel og driftsikker løsning.