Murerstillads

Lej et murerstillads

Hos Nordjysk Lift kan du leje et murerstillads til en god pris! Vi har mange års erfaring med udlejning af murerstillads og andet materiel til både erhverv og private.

Murerstillads Der er 1 produkt

Viser 1 - 1 af 1 produkter

Leje af murerstillads til lav dagspris

Har du brug for et murerstillads til en lav pris? Vi tilbyder udlejning af galvaniseret murerstillads til kun 9 kr. (eks. moms) pr. døgn. Få en skræddersyet løsning, der tager højde for dine ønsker og behov, og slip for at betale for mere, end det, du har brug for. 

Når du lejer et murerstillads hos os, har du altid mulighed for at justere din lejeperiode - så hvis opgaven trækker ud, eller er færdig før beregnet, kan vi nemt tilpasse aftalen efter behov.

Udlejning af murerstillads til private og erhverv

Har du brug for et solidt stillads, så du kan arbejde i højderne uden besvær? Så lej et murerstillads hos os. Med vores lave pris på leje af murerstillads, kan du få en professionel kvalitetsløsning til alt fra “gør-det-selv”-renovering i privat øjemed, til større projekter i byggebranchen. 

Med et kæmpe udvalg af stilladser, maskiner og andet materiel, er vi det oplagte valg, når du skal har brug for at leje professionelt udstyr til din opgave. Vi har mange års erfaring med udlejning af materialer til alle typer opgaver, store som små. 

Ring til os og hør mere om mulighederne for leje af murerstilladser, og bliv klædt bedst muligt på til at udføre hvilke som helst opgaver i højden.

Fordele ved at leje et murerstillads 

Der er flere fordele ved vælge et murerstillads til leje, fremfor at investere i et stillads og tilbehør. Prisen for et komplet murerstillads vil naturligvis variere, alt efter kvalitet og størrelse. For mindre virksomheder eller privatpersoner, vil det dog være en stor udskrivning, der næppe modsvarer behovet. 

Desuden kan det være vanskeligt at vurdere hvor stort et murerstillads, du har brug for, når opgaverne varierer i størrelse. Dertil kommer opbevaring af stilladset, når det ikke er i brug; Slip for alt “bøvl” ved at leje murerstillads og tilbehør, så kan du nøjes med at have fokus på kerneopgaven.  

Når du vælger at leje et murerstillads hos os, er du sikker på at få en løsning, der passer til den opgave, du skal løse. Du lejer et stillads i den passende størrelse, og hvad angår tidsramme og tilbehør, er du sikker på at have fleksibel løsning der kan tilpasses efter behov. 

Ring til din nærmeste Nordjysk Lift-afdeling, og få et godt tilbud fra en erfaren samarbejdspartner.