Trailere

Leje af trailere

Mangler du en trailer til en flytteopgave? Så er du kommet til det rette sted. Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af flere forskellige størrelser trailere, til mange forskellige formål. Hos os er du garanteret en moderne og funktionel kvalitetsløsning, der altid er nem og enkel at betjene, uanset dit behov. Med vores 11 afdelinger er vi landsdækkende og altid i nærheden, når du får brug for leje af en trailer.

Lej en trailer her på vores online bookingsystem, eller kontakt os på tlf. 99 245 245.

Trailere Der er ingen produkter i kategorien.

Trailerudlejning af mange typer trailere

Hos Nordjysk Lift kan du leje passende trailere, uanset om du har behov for en trailer til at køre haveaffald væk med, eller om skal bruge en maskin- eller autotransporter. Vi tilbyder også udlejning af flyttetrailere, stilladstrailere, kabeltrailere, og forskellige åbne trailere m.m.

Er du i tvivl om hvilken type eller størrelse trailer, der bedst passer til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale på tlf. 99 245 245.

Leje af trailer – afhentning og levering

Når du ønsker at leje en trailer har du altid mulighed for at afhente den hos en af vores 11 afdelinger rundt om i landet, så længe du har det korrekte, godkendte køretøj. Hos Nordjysk Lift er vi dog også glade for at tilbyde vores kunder den service, at vi kan levere alle trailere, præcis til hvor du ønsker dem leveret.