VVS-artikler

VVS-artikler

Udlejning af VVS-artikler

Hos Nordjysk Lift finder du alt i udlejning af moderne VVS-artikler, til alle opgaver indenfor VVS-, håndværker-, og byggebranchen. Med vores 11 afdelinger landet over, har vi en af Danmarks mest omfattende maskinparker, hvor du kan finde VVS-artikler såsom afkalkningspumper, blik/skifterværktøj, gevindskæremaskiner, kloakrensere, loddeapparater, pladebukkere, kantmaskiner, plastrørssvejsere, presseværktøj, rørbukker/klipper, skæremaskiner, superfreezere og trykprøvepumper og meget, meget mere.

Er du ikke helt sikker på hvilken type værktøj, apparat eller maskine, der bedst dækker dit behov, så kontakt Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp.

VVS-artikler Der er ingen produkter i kategorien.

Leje af VVS-artikler til erhverv og privat

Alle vores kunder er lige vigtige for os, så uanset om du har brug for leje af VVS-artikler til en mindre renoveringsopgave på din privatadresse, eller om du mangler en erfaren og dedikeret partner til at udveksle ideer til en større opgave, er vi klar med hjælp, når du har et behov for det.

Hos Nordjysk Lift ved vi, at vores kunders tilfredshed er altafgørende for vores succes, og kvaliteten af vores VVS-artikler er derfor altid i top.

Har du brug for en dedikeret sparringspartner med stort kendskab til bygge- eller håndværkerbranchen til større byggeopgaver m.m., står vi klar med vejledning og service, når du beder os om det.

Uafhængigt af størrelsen på opgaven og dine egne ønsker, så kommer vi gerne ud og vurderer og opmåler opgaven helt og aldeles gratis og uforpligtende. Derfor er du garanteret en løsning af høj kvalitet, som du fortjener.

Stort udvalg af VVS-artikler

Mangler du apparater, maskiner, værktøj og materiel til VVS-opgaver har vi hos Nordjysk Lift et bredt udvalg til udlejning. Vi råder blandt andet over rørbukkere/rørklippere, trykprøvepumper, superfreezere, plastrørssvejsere, loddeapperater, presseværktøj, skæremaskiner, kloakrensere, blik/skiferværktøj, gevindskæremaskiner og meget mere.

Uafhængigt af hvad dit behov er, så kan vi garantere materiel og service af høj kvalitet, der vil medvirke til en optimal arbejdsproces, der samtidig overholder alle sikkerheds- og lovmæssige krav.

Udlejning af VVS-artikler – afhentning og levering

Når du har bestilt VVS-artikler hos os, har du selvfølgelig mulighed for at hente det hos en af vores 11 afdelinger landet over. Nordjysk Lift tilbyder selvfølgelig også levering af vores VVS-artikler. Vores transportservice fungerer døgnet rundt, og vi leverer gerne direkte til privatadressen eller eventuelt byggepladsen.