• Erhvervskunde
  • Privatkunde
12.09.2023

Tak for et brag af en jubilæumsfest

Fredag den 25. august fejrede vi vores 25-års jubilæum og samlede kunder, samarbejdspartnere, leverandører og medarbejdere fra hele landet til en uforglemmelig festdag.

Vores 25-års jubilæumsfest var en fantastisk dag, som vil blive husket i mange år fremover. Det havde ikke været muligt uden et helt utroligt team, så der skal lyde en stor tak til alle, der var med til at gøre dagen til noget helt særligt!

En fest for sanserne

Myggen’s leverede en gastronomisk oplevelse, der overgik alle forventninger. Gennem hele dagen og aftenen blev der serveret fantastiske retter, og vi nød hver eneste bid. Med deres kulinariske ekspertise sikrede Myggen’s, at ingen gæster gik sultne fra festen.

DRINX havde sørget for flere forskellige barområder, så vores gæster aldrig løb tør for drikkevarer. Deres professionelle personale i barerne serverede de lækreste cocktails, og der var noget for enhver smag med drinks fra blandt andet Aperol og Hendrick’s.

Både pladsen og teltet var blevet forvandlet til en blomstrende oase takket være PRYD, som med deres smukke dekorationer skabte en festlig stemning overalt.

Underholdning i verdensklasse

I løbet af eftermiddagen fik vi besøg af mentalist og tankelæser Karsten Sørensen, som underholdt og forbløffede gæsterne på pladsen med imponerende tricks. Til aften stod Small Amsterdam for den musikalske underholdning med en liveoptræden, der skabte en fantastisk stemning i teltet.

Komiker Nicolaj Lange kom også forbi og satte gang i gæsternes lattermuskler med sjove anekdoter fra hverdagen tilsat en god portion nordjysk charme. Festen blev afsluttet med et flot fyrværkerishow og ikke mindst en optræden fra selveste Zididada, som satte gang i dansegulvet med alle de velkendte hits.

Minder til fremtiden

For at sikre, at vi kan mindes denne festdag for evigt, havde Stoklund Medieproduktion kameraerne klar og filmede og tog billeder hele dagen og aftenen igennem. Du kan opleve eller genopleve nogle af de bedste øjeblikke i videoen på vores Facebook-side.

Sidst men ikke mindst skal der lyde en kæmpe tak til vores samarbejdspartnere, kunder, leverandører og medarbejdere. Uden jeres støtte og samarbejde gennem årene havde dette jubilæum ikke været muligt. Vi ser frem til de næste 25 år, og vi håber at fejre mange flere milepæle sammen!

Tilbage til nyhedsoversigten