Lej en billig teleskoplæsser

Mangler du en forlænget arm, når arbejdet foregår i højden, tilbyder Nordjysk Lift et bredt udvalg af teleskoplæssere til udlejning. Hos os er du i selskab med fagfolk, og er du i tvivl om hvilken type teleskoplæsser, du skal leje, kan du kontakte os på telefon 99 245 245 eller i en af vores 11 lokale afdelinger og få hjælp og rådgivning fra en erfaren fagmand.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Teleskoplæssere til personløft og materielløft

Vi har teleskoplæssere i alle størrelser og til alle formål, som kan flytte mandskab såvel som materiel. Vi har bl.a. et stort udvalg af de populære Manitou lifte, som med rækkevidde på op til 27 m kan flytte byggematerialer i højden og samtidig skabe en optimal arbejdsplatform for håndværkere.

Alle vores teleskoplæssere er udstyret med nyeste teknologi og er samtidig yderst funktionelle og manøvredygtige – både fra jorden og kurven. Derfor er vores teleskoplæssere ideelle til krævende opgaver, hvor der er behov for en fleksibel løsning til f.eks. facadearbejde, etagebyggeri, industriopgaver m.m. I modsætning til stationært stilladsbyggeri kan liften nemt og hurtigt skifte arbejdsposition og dermed speede arbejdsprocessen op.

Teleskoplæsser 25/27 m

Landsdækkende udlejning af teleskoplæssere

Med 11 afdelinger fordelt over hele landet er Nordjysk Lift en af branchens største udlejningsvirksomheder inden for materiel til byggebranchen. Med en døgnbemandet og landsdækkende transportafdeling kan vi levere dit materiel med kort varsel.

Bestil din leje af teleskoplæsser i vores online bookingsystem i dag, og så gør vi din reservation klar til levering eller afhentning hurtigst muligt.

Er du i tvivl om hvilken type lift, som passer bedst til at få løst din arbejdsopgave? Kontakt Nordjysk Lift på telefon 99 245 245 og bliv klædt ordentligt på. Vores faglige stolthed er din garanti for en professionel og driftssikker løsning – leveret direkte på adressen.

Teleskoplæsser 6 m Apollo

Vælg den rigtige teleskoplæsser

Uanset dit behov og udfordring står vi klar med kompetent rådgivning. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, så du er klædt på med den rette løsning – første gang.

Vores fagfolk kender dynamikken i en byggeproces og sørger for levering til tiden, så I kan anvende liften, når behovet er der. Vi lever af tilfredse kunder og strækker os langt for, at I får den oplevelse og det kvalitetsmateriel, som opgaven kræver.

Manitou teleskoplæsser 9 m