• Erhvervskunde
  • Privatkunde

Nordjysk Lift i Århus

Skejby Nordlandsvej 307

8200 Århus N

Åbningstider

Mandag06.00 – 16.00

Tirsdag06.00 – 16.00

Onsdag06.00 – 16.00

Torsdag06.00 – 16.00

Fredag06.00 – 15.00

LørdagLukket

SøndagLukket

Velkommen til Nordjysk Lift i Aarhus

Lej materiel i Århus

Hos Nordjysk Lift i Århus har du mulighed for at leje materiel og alt i tilbehør til dit projekt, uanset om det skal anvendes privat eller til erhverv. Vi råder over mere end 20.000 forskellige maskiner og redskaber – alt sammen i bedste kvalitet.

Er du i tvivl om, hvilke maskiner eller redskaber der bedst egner sig til din opgave eller dit projekt, står vi altid klar med råd og vejledning. Vi tilbyder også besigtigelse og opmåling på arbejdsstedet, så vi kan klarlægge dine nøjagtige behov.

Kontakt os i dag på telefon 99 245 295 eller mail aarhus@nordjysklift.dk.

CEX_EC18E_H_H-1-scaled

Alt i materieludlejning

Udlejning af minigraver

En minigraver kan bruges til at grave grøfter, huller til fundamenter og andre udgravninger. Uanset om du skal grave til et nyt hus eller et erhvervsbyggeri, har vi en minigraver, der passer til opgaven.

Når du lejer en minigraver fra Nordjysk Lift i Aarhus, kan du være sikker på at få en maskine af høj kvalitet. Vi fører kun de bedste mærker, og vores erfarne medarbejdere hjælper dig gerne med at vælge den gravemaskine, der passer til dine behov. 

Stilladsudlejning

Stilladser kan være en god løsning til at arbejde sikkert i højden i forbindelse med både private og professionelle projekter. Stillads kan bruges til at rense tagrender, male hus og meget mere, men det kan være dyrt at købe og besværligt at opbevare.

Hos Nordjysk Lift i Aarhus har vi en lang række muligheder at vælge imellem, så du kan leje det perfekte stillads til dine behov. Når du lejer et stillads, skal du ikke bekymre dig om opbevaring og vedligeholdelse.

Stillads-scaled