Trailerlift udlejning

Lej en trailerlift hos os og få den perfekte løsning til mindre renoverings- og installationsopgaver i højden. Vores trailerlifte har en lav egenvægt og kan derfor trækkes af de fleste varebiler. Dette gør trailerliften ideel til korttidsopgaver, hvor I selv kan afhente og levere trailerliften efter behov.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Lej en trailerlift til dit projekt

Når du lejer af trailerlift, får du en multifunktionel og fleksibel løsning, der kan anvendes til et væld af opgaver. Trailerlifte er særligt et populært valg blandt private, som ønsker en god og billig løsning, når der skal udføres mindre renovering- og vedligeholdelses opgaver på egen hånd.

Det kan for eksempel være udskiftning af vinduer, beskæring af træer, renovering af facade m.m. Vores trailerlifte er nemme at montere på anhængertrækket, og du behøver blot en kort introduktion af en fagmand fra Nordjysk Lift, så kan du nemt og sikkert stabilisere trailerliften med de hydrauliske støtteben selv.

Trailerlift 17 m knækarm

Vi anbefaler leje af trailerlift til følgende arbejdsopgaver

Trailerlifte egner sig til et væld af forskellige arbejdsopgaver hos både private og i industrien. Dog er trailerlifte særligt ideelle, når du skal:

  • renovere facade og udhæng
  • beskære træer og beplantning
  • montere og male vinduer
  • male gavl eller udhæng
  • have adgang til højtliggende repos
  • rense og renovere tagrender

Er du i tvivl, hvorvidt en trailerlift vil være den ideelle løsning til dit projekt, så kontakt os for professionel rådgivning og vejledning.

trailerlift-gavl

Landsdækkende udlejning af trailerlift

Hvis du har renoverings- og byggeopgaver, der kræver en arbejdsplatform i højden, kan du leje en trailerlift hos Nordjysk Lift. Vores trailerlifte overholder alle lov- og sikkerhedsmæssige krav, så du er garanteret en driftssikker og stabil løsning.

Du kan bestille en trailerlift til afhentning i den nærmeste af vores 11 afdelinger. Lej en trailerlift direkte gennem vores online bookingsystem, eller kontakt os på telefon 99 245 245.

trailerlift-trae

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: