Leje af tromle

Her finder du forskellige typer af tromler til leje. Vi har flere forskellige typer at vælge imellem, så du kan få den bedste tromle til din specifikke opgave. Se nærmere på vores udvalg af maskiner til tromling af alle slags underlag.

Leje af tromle til græsplæne, ral eller andet?

Når du skal bruge en tromle til at udjævne et underlag, er der forskellige typer af tromler at vælge imellem. Tromling af en græsplæne kan klares med en mindre tromle, mens asfaltering kræver en anden type af tromle.

Vi har et bredt udvalg af tromler, der kan klare både store og mindre opgaver. Skal du komprimere et større areal, vil du med fordel kunne vælge en selvkørende tromle. Gå efter en tromle med ergonomisk førerplads, så din krop ikke belastes unødvendigt.

Vælg den tromle, der bedst egner sig til din arbejdsopgave. En asfalttromle har særlige egenskaber, der gør den egnet til netop asfaltering, mens en tromle til råjord har funktioner, der gør den til førstevalg, når der skal arbejdes med denne type af underlag. Hav derfor altid fokus på hvilket underlag, du skal tromle, og vælg udstyr, der passer til opgaven.

Ammann ASC110

Udlejning af tromle til privat og erhverv

Skal du i gang med at anlægge en ny have? Få det bedste udgangspunkt for en flot græsplæne og jævne fliser ved at leje en tromle! Vi har flere forskellige typer af maskiner til tromling af jord, så du kan få et professionelt slutresultat.

Hvad enten du skal bruge en mindre stangstyret tromle til privat brug eller skal udføre en større entreprenøropgave, kan du leje en tromle til formålet hos os. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig gerne med at finde den rette type, så din tromling bliver udført uden slinger i valsen.

Dynapac tromle CC1300

Tromler i forskellig udformning, størrelse og vægt

Når du skal leje en tromle, er der flere elementer, du skal overveje. Først og fremmest skal den være egnet til det underlag, du skal tromle, og dernæst skal du vælge en maskine i passende størrelse.

Se også på tromlens størrelse, vægt og valsebredde. Skal du bruge en tromle, der kan vibrere, er det relevant at sikre sig den rette vibrationsevne. Desuden er der forskel på komprimeringsevne og -dybde, hvilket skal tages med i betragtning.

Styringsmæssigt er der også flere muligheder. Der findes selvkørende tromler og tromler, der styres med håndtag (stangstyring). Hvordan tromlen manøvreres afhænger også af om maskinen har et knæk eller ej.

Kontakt os for at få et godt tilbud af leje af tromle. Vi er altid til klar med råd og vejledning, så du er sikker på at få det udstyr, der passer bedst til netop DIN opgave.

WACKER RÅJORDSKOMPAKTOR

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: