Toiletvogn leje til byggeri, festival, havefest og meget mere

Lej en toiletvogn hos Nordjysk Lift. Hos os finder du et udvalg af toiletvogne til brug på byggepladsen og festivalpladsen eller til opstilling i haven ved ombygning og renovering. Vi tilbyder en række forskellige toiletvognstyper i forskellige størrelser. Du kan f.eks. leje toiletvogne med eller uden urinal eller handicapvenlige vogne.

Lej toiletvogn til fest

Hos Nordjysk Lift forstår vi, at selv de mindste detaljer kan gøre en stor forskel, når det handler om at afholde et vellykket arrangement. Derfor kan du hos os leje toiletvogne til din fest. Vores toiletvogne kan lejes dagligt eller ugentligt, og vi tilbyder levering og afhentning for at gøre det hele endnu nemmere.

Toiletvogn x 2 med tank

Lej en toiletvogn i nærheden af dig

Vi kan med vores døgnbemandede transportafdeling sørge for transport, opsætning og tilslutning af din lejede toiletvogn. Vores veluddannede fagpersonale kan ligeledes vejlede dig til det rette valg af toiletvogn til dit behov. Hvis du ønsker rådgivning til dit valg eller et godt tilbud, kan du kontakte Nordjysk Lift på telefon 99 245 245.

Vi udlejer toiletvogne i hele Danmark. Vi har 11 lokale afdelinger fordelt rundt i hele landet, så uanset om du er i nærheden af Aalborg, Frederikshavn, Grenaa, Hillerød, Hjørring, Hvidovre, Odense, Randers, Thisted, Århus eller Vejle, kan du leje toiletvogne hos os.

Toiletvogn X4 + 2 urinal

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: