Leje af stillads

Har du brug for et solidt stillads, så du kan arbejde i højderne uden besvær? Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af forskellige stilladser til både professionelle og gør-det-selv-projekter. Uanset om du mangler et rullestillads, murerstillads, skorstensstillads, foldestillads eller evt. et trappetårn, står vi klar med en skarp pris på et sikkerhedsgodkendt og stærkt stillads.

Stillads leje til alle behov

Ved leje af stillads hos Nordjysk Lift leveres det komplet med tilbehør, så dit stillads lever op til arbejdstilsynets krav og sikkerhedsforskrifter. Når du lejer et stillads hos os, rådgiver vi gerne om opsætning samt nedtagning af stilladset, så du er klædt bedst muligt på, når du skal bruge dit stillads.

Vi har stilladsløsninger til alle typer af arbejdsopgaver. Vi har blandt andet fleksible og funktionelle rullestilladser til de mindre renoverings- og byggeopgaver til eksempelvis facader og gavle samt murerstillads med niveauinddeling til de større projekter.

Vi tilbyder afhentning eller levering af stillads i hele landet. Mindre stilladser kan afhentes i en trailer hos en af vores 11 lokale afdelinger. Ellers kan vi selvfølgelig klare hurtig levering af dit stillads - direkte til adressen.

Stillads-scaled

Foldestillads til leje

Et foldestillads er en smart løsning til arbejdsopgaver, hvor en stige ikke giver den nødvendige stabilitet. Typiske opgaver for murere, malere og lignende, kan ofte løses med foldestillads - du får en god arbejdshøjde og en stabil platform med plads til materialer.

Et foldestillads giver flere fordele. Som navnet indikerer, kan denne type af stillads foldes sammen. Det er enkelt at stille op og folde sammen igen, når arbejdet er færdigt. Med den kompakte størrelse kan foldestilladset være i de fleste varevogne.

Foldestilladset har hjul, så du nemt kan flytte stilladset. Dette er en stor fordel, f.eks. når du maler, da du hurtigt kan ændre stilladsets placering uden at skulle flytte dine materialer enkeltvis. Stilladsets platform er en plade, som fastgøres med fire "kløer" på de vandrette rør. Pladen ligger solidt men kan nemt flyttes, når du vil øge eller sænke arbejdshøjden.

Lej et foldestillads med hjul hos Nordjysk Lift, hvis du har brug for en fleksibel stilladsløsning. Vi tilbyder udlejning af stillads til både privat og erhverv.

Kategori billede

Udlejning af murerstillads til private og erhverv


Lej et murerstillads hos os til en god pris, og få en professionel kvalitetsløsning til alt fra “gør-det-selv”-renovering til større projekter i byggebranchen. Vi har mange års erfaring med udlejning af murerstillads og andet materiel til både erhverv og private. Når du lejer et murerstillads hos os, kan du altid justere din lejeperiode, så hvis opgaven trækker ud eller er færdig før beregnet, kan vi tilpasse aftalen efter behov.

Der er flere fordele ved vælge et murerstillads til leje frem for at investere i et stillads og tilbehør. For det første kan det være dyrt at købe et stillads, og hvis du kun skal bruge det til en enkelt eller få opgaver, kan det være billigere at leje stillads. For det andet slipper du for opbevaring af stilladset, når det ikke er i brug.

Når du lejer et murerstillads hos os, er du sikker på at få en løsning, der passer til din opgave. Du lejer et stillads i passende størrelse, og hvad angår tidsramme og tilbehør er du sikker på at få en fleksibel løsning, der kan tilpasses efter behov.

Kategori billede