Lej en lift i hele Danmark

Nordjysk Lift er en af landets førende leverandører inden for leje af lifte. Vi tilbyder udlejning af lifte til både private og erhverv, og vi har maskiner til alle typer af opgaver. Find den lift, der egner sig til dit formål og projekt, eller kontakt os for gode råd og vejledning. Vi har afdelinger i hele landet, så du kan altid finde lifte til leje nær dig.

Mange typer af lift til leje

Der findes en lang række forskellige lifte på markedet, der alle har forskellige kvaliteter, egenskaber og formål. Valget af lift afhænger derfor af, hvilken opgave du står overfor at skulle løse.

Måske du bare har brug for en mindre, flytbar lift til dit renoveringsprojekt derhjemme, eller måske du som arbejder har brug for en kraftfuld lift med en ordentlig løftehøjde og -kapacitet.

Uanset hvilke behov du har, har vi en lift der passer til opgaven, og vores team af dygtige medarbejdere står altid klar med råd og vejledning, så vi sammen finder netop den type lift, der opfylder dine behov.

En udlejet lift

Vælg den bedste lift til opgaven

Vores store sortiment råder over forskellige typer af lifte, der kan klare alt fra mindre opgaver til større projekter. Saxlifte er en populær lifttype, der giver en solid arbejdsplatform med mulighed for arbejde i forskellige løftehøjder, mens vores bæltelift er særligt ideel til dig, der er på udkig efter en smallere lift.

I vores udvalg finder du desuden både trailerlifte og bomlifte, der begge opfylder forskellige behov og formål. Find den model, der bedst matcher dine krav og projekter, og kontakt os for et godt tilbud på udlejning af lifte.

Saxlift 22 m diesel PB S225-24

Udlejning af byggelifte

Byggelifte, der også kaldes teleskoplæssere, er et ideelt – og til tider – uundværligt supplement til bygge- og anlægsprojekter, hvor der stilles krav til løftekapacitet, fleksibilitet i rækkevidde samt kørsel i ujævnt terræn.

Hos Nordjysk Lift kan du leje moderne og driftssikre byggelifte til både privat og erhverv. Vores alsidige maskinpark spænder over teleskoplæssere, der klarer både de større opgaver indenfor byggeri og industri og de mindre renoveringsopgaver i privaten.

Teleskoplæsser 18/20 m rotation,

Fordelen ved at leje en lift

Lifte er effektive maskiner, der hjælper dig med at løse diverse former for opgaver i højden. Og selvom det for større virksomheder kan være en fornuftig investering at købe materiel fra ny, er det ikke altid, at man har behov for en lift eller teleskoplæsser i andet end en begrænset periode.

Det behov vil vi gerne tilgodese, og derfor anbefaler vi, at du lejer en lift frem for at købe den. Når du lejer en maskine, betaler du kun for den periode, du anvender den, og der er således mange penge at spare ved leje.

Prisen på leje afhænger af typen af lift og ikke mindst af lejeperiodens længde. Kontakt os i dag for at høre mere om vores priser og modtage et uforpligtende tilbud.

Omme bæltelift 26 m

Liftudlejning i hele landet

Her kan du leje en lift

Hvis du har brug for en lift til den næste opgave, kan du finde en afdeling i hele landet.

Find din lokale afdeling her: