Vinduesløftere med sugekop til glas

Lej vakuumløft til sikker og skånsom håndtering af glas og paneler. Vi har vinduesløfter med sugekopper til glas samt glasløfter med hjul. Her finder du professionelle vakuumsug til vinduer til både erhverv og privat.

Vinduesløft på en sikker måde

Når vinduer skal monteres, er der brug for en god og sikker løsning, der tager højde for sikkerheden. Med en glasløfter får du en løsning, der både tager hensyn til vinduets skrøbelighed, og som samtidig afhjælper tunge løft og hjælper ved håndtering af tunge glaspartier.

Hvad enten du har brug for greb med sugekopper til glas eller vakuumløfter til vinduer, kan du leje en vinduesløfter til lav pris hos os. Vores sortiment byder på flere forskellige typer af vakuumløft, så du kan få det bedst egnede udstyr til håndtering og løft af vinduespartier og glas.

Smartlift Skylifter

Hvad er en vakuumløfter?

Som navnet antyder, er en vakuumløfter et produkt, hvor en løftemaskine eller lift fæstnes til tunge eller skrøbelige materialer vha. sugekopper. Disse sugekopper sidder vha. vakuum godt fast på glas og gør det markant nemmere at udføre det relevante arbejde.

Uanset om det blot er en lille glasløfter med sugekop og håndtag, eller professionelt udstyr til glarmester og andre håndværkere, er det samme princip, der udgør glasløfteren.

Der findes mange ord, der dækker over løftegrej til vinduer. Glasløfter eller vinduesløfter er også vakuumløftere, der med tilpassede sugekopper og vakuumsug sørger for at holde vinduet fast, mens det flyttes.

GLASLØFTEVOGN SMARTLIFT 380 KG

Fordelene ved leje af glasløfter

Det kan være svært at håndtere store vinduer, da de på samme tid er både tunge og skrøbelige. Ofte skal vinduer monteres i højden, og det kan gøre opgaven endnu vanskeligere. Heldigvis er der hjælp at hente, og hos Nordjysk Lift kan du leje en vinduesløfter til lav pris.

Slip for at investere i dyrt udstyr, som du ikke får brug i tilstrækkelig grad, uanset om du er privatperson eller professionel håndværker. Vi tilbyder udlejning af vakuumløfter, så du nemt kan montere vinduer med præcision og med hensyn til ryg og sikkerhed.

Glas er et tungt materiale, og den glatte overflade gør det ekstra vanskeligt at få et godt greb, når det skal flyttes fra A til B. Når du anvender sugekop til vinduer, passer du godt på det skrøbelige materiale og minimerer risikoen for smadret eller ridset glas.

Jekko GVI 6+6

Udstyr til montering af vinduer for glarmester, tømrer eller gør-det-selv-typen

Vi har mange forskellige slags vakuumløfter til udlejning. Kig nærmere på vores udvalg, som byder på leje af sugekopper til glas i form af enkle, effektive greb, eller professionel vakuumløfter. Med præcision og fleksibilitet i top bliver montering og flytning af vinduer en nem sag med glasløfter på hjul.

Kontakt din nærmeste Nordjysk Lift-afdeling, så hjælper vi dig gerne med at finde den bedste vakuumløfter til dit behov. Vi har mange års erfaring med udlejning af glasløfter og sætter en ære i at kunne tilbyde professionelt materiel til en lav pris.

Vakuumsug til skumpaneler til tag

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: