Bredt udvalg af entreprenørmateriel til udlejning

Hos Nordjysk Lift finder du udlejning af moderne entreprenørmateriel egnet til utallige opgaver i blandt andet håndværker- og byggebranchen. Med vores kompetente mandskab, som har indgående kendskab til talrige problemstillinger, og 11 afdelinger fordelt over hele Danmark forener vi høj kvalitet med god service.

Udlejning af entreprenørmateriel til privat og erhverv

Udlejning af materiel til private samt erhverv som entreprenør- og byggebranchen finder du hos Nordjysk Lift. Mangler du materiel og kompetent vejledning, kan du nemt kontakte os døgnet rundt på telefon 99 245 245, eller besøge os i en af vores 11 afdelinger landet over.

Hos Nordjysk Lift ved vi, at vores succes er et resultat af tilfredsheden hos vores kunder, og går derfor aldrig på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller den indgåede aftale. Vi sender gerne en fagmand ud for at besigtige din opgave, så du er sikker på at få det materiel, der passer til opgavens størrelse og dine behov. Dette er selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende.

Pladevibrator

Stort udvalg af materiel

Vi har et stort udvalg af entreprenørmateriel, der dækker afløbsslanger, blandemaskiner, diamant-skæreborde, diamant-værktøj, diesel- og benzindunke, forskallingssprøjter, generatorer, jernarmeringsmaskiner, kloakredskaber, murhjørner, pumper, røremaskiner, stænkpudsere, sugeslanger, transportbånd, vandtanke, varmtvandsbeholdere og vibratorer og meget, meget mere!

Uanset hvad din opgave kræver, kan vi garantere materiel af høj kvalitet, der bidrager til et godt arbejdsresultat, og som opfylder alle lov- og sikkerhedsmæssige krav. Se vores store udvalg og kontakt os for et godt tilbud på materieludlejning!

Dieseltank 2000 L m. pumpe

Vejledning til valg af materiel

Valg af materiellets type og model afhænger af den konkrete opgave, du skal have udført. Hos Nordjysk Lift udlejer vi materiale med varierende kapacitet, vægt, størrelse, egenskaber, funktioner og meget mere.

Er du i tvivl om hvilken model eller type materiel, der bedst passer dine behov, kan du altid kontakte os på telefon 99 245 245 og fortælle os om arbejdsopgaven, og de behov du har til værktøjets egenskaber og kapacitet. Hos Nordjysk Lift vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

iStock-490716204

Leje af entreprenørmateriel – afhentning og levering

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi levering af alt vores entreprenørmateriel. Vi leverer direkte til hoveddøren eller byggepladsen og har transportservice i døgndrift, der sikrer dig hurtig levering. Det er selvfølgelig også muligt selv at afhente dit materiel, såfremt du har det korrekte, godkendte køretøj.

Er du ikke sikker på hvilken type redskab eller værktøj, der bedst passer til din opgave, kan du kontakte en af vores fagmænd på telefon 99 245 245 og få vejledning.

Bygningssav til gasbeton 380V

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: