Udlejning af sorteringsanlæg og knusere

Her finder du alt til knusning og sortering af forskellige materialer. Vi har et stort udvalg af knusningsanlæg, neddelere, sorteringsanlæg og stakkebånd, så du kan håndtere store mængder sten, træ, jord, byggeaffald osv. og genvende ressourcerne.

Mobilt knusningsanlæg og sorteringsanlæg

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af mobile knusningsanlæg og sorteringsanlæg i absolut topklasse. Med McCloskey-serien får du robuste og effektive anlæg indenfor knusning og sortering, som ”æder” alt fra murbrokker og teglsten til asfalt og beton. Til mindre entreprenørprojekter er vores jordsorteringsanlæg Portafill 2000 CT helt ideel at vælge.

Alt afhængig af dine ønsker for genanvendelse kan Nordjysk Lift sørge for afskaffelse af råmaterialet på forsvarlig vis eller efterlade det på stedet som genanvendeligt materiale, f.eks. til belægning.

Portafill MR-5

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: