Udlejning af gravekasser

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af moderne og solide gravekasser i flere forskellige størrelser. Vi kan levere din gravkasse på kort tid, og hos Nordjysk Lift er du garanteret en funktionel og holdbar løsning, der skaber et sikkert arbejdsmiljø, når du lejer gravkasser til jordafstivning. Vi tilbyder selvfølgelig også udlejning af tilbehør som mellemrør og løftekæder.

Gravkasseudlejning til erhverv og privat

Mangler du gravkasser til jordafstivning og for at skabe en sikker arbejdsplads, udlejer vi både stålgravkasser og letvægtsgravkasser i adskillige størrelser, der med deres holdbare bygning kan modstå store jordtryk.

Hos Nordjysk Lift udlejer vi både til erhverv, kommuner og private, og uanset om du har behov for leje af gravekasse til et mindre projekt derhjemme, eller om du har behov for flere gravkasser til at sikre et trygt arbejdsmiljø til en større byggeopgave, står vi klar, når du har behov.

Er du i tvivl om hvilken gravekasse, der bedst passer til dit projekt? Kontakt Nordjysk Lift på telefon 99 245 245. Vi kommer gerne ud og hjælper med vurdering og opmåling af opgaven – ganske gratis og uforpligtende. Dermed er du garanteret en kvalitetsløsning.

iStock-1344906898-scaled

Vælg den rigtige gravkasse

Med vores faste, lave priser og indgående know-how indenfor bygge- og håndværkerbranchen garanterer vi dig god service og står altid klar med kompetent rådgivning, når I har brug for vejledning eller hjælp til valg af den rigtige gravekasse.

Når du har brug for en fagligt dygtig og dedikeret sparringspartner til større entrepriser m.m., er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med bl.a. vurdering, opmåling og vejledning – ganske gratis og uforpligtende.

Hvis du er i tvivl, om du skal have en letvægtsgravekasse eller en stålgravekasse, eller hvilken højde og bredde du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte en erfaren fagmand hos Nordjysk Lift på telefon 99 245 245.

Oversektion_600x600px

Leje af gravekasser – afhentning og levering

Ønsker man selv af afhente gravekasser hos en af vores mange afdelinger, har man mulighed for at gøre det, hvis det gøres med korrekte, godkendte køretøjer. Vi tilbyder selvfølgelig også levering af alle vores gravekasser direkte til din byggeplads, eller hvor du ønsker dem leveret. Dermed slipper du også for unødig lejetid som følge af eventuelle egne transportbegrænsninger.

Mellemroer

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: