Udlejning af mandskabsvogne og moduler

Her finder vores mandskabsvogne og moduler, der imødekommer ethvert behov for faciliteter og mulighed for ophold. Lej en mandskabsvogn eller et modul hos Nordjysk Lift i dag - vi sørger for levering, opsætning og tilslutning.

Lej mandskabsvogn eller modul fra erfaren storleverandør

Har du brug for en fleksibel løsning til byggepladsen, hvor der både er mulighed for at opholde sig og gøre brug af de faciliteter, du har brug for i løbet af en dag? Vi har et stort udvalg i forskellige slags mandskabsvogne og kan hjælpe dig med at skræddersy den løsning, du har brug for.

Hvad enten du har brug for at leje en skurvogn til byggepladsen, toiletvogne til et event eller moduler med uendelige muligheder, har vi en god pris klar til dig. Vi sørger for alt fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig om hverken afhentning, tilslutning eller montering.

8

Mandskabsvogne med mange muligheder

Med vores store udvalg af mandskabsvogne er du sikret en løsning, der lever op til dit behov, uanset om du er storentreprenør eller søger en mandskabsvogn til privat brug, der kan lette dit private renoveringsprojekt.

Vores udvalg dækker alt fra de traditionelle skurvogne til byggepladsen, modulvogne med utallige tilpasningsmuligheder, samt toiletvogne med eller uden bad. Her findes mandskabsvogn med eller uden toilet til 4, 6 eller 10 personer, og er der brug for at kunne få et hvil, fås en mandskabsvogn med soveplads.

Har du særlige ønsker eller krav ift. vognens faciliteter og brugsmuligheder, er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Vores mangeårige erfaring med udlejning af mandskabsvogne sikrer dig en løsning, der fungerer - i første hug!

6-mands-spisevogn-wc-og-koekkenDSC00973

Lej mandskabsvogn med fokus på sikkerhed og miljø

Når du lejer mandskabsvogne hos os, klarer vi alt, og du kan fokusere på DIN opgave. Ændrer dit behov sig undervejs, ringer du blot til os, så hjælper vi dig med at justere løsningen. Forlængelse af lejeperioden, tilpasninger eller tilbehør kan klares med et opkald.

Vi vægter bæredygtige løsninger og velholdt materiel i god kvalitet. At sikkerheden er i top og efterlever alle gældende love og anvisninger, er en selvfølgelighed! Vores hensyn til både sikkerhed og miljø gælder alle dele af en aftale om leje af mandskabsvogn hos os.

Kontakt en af vores 11 lokalafdelinger og få et godt tilbud på leje af skurvogn, toiletvogn eller moduler. Vi kan levere døgnet rundt med kort varsel.

2

Lej en skurvogn

Hos Nordjysk Lift råder vi over en af landets største maskin- og vognparker til mandskabsbehov. Uanset om mangler mandskabsfaciliteter med køkken, bad, WC og spiserum til byggepladsen eller festivalpladsen, har vi skurvogne til leje, som matcher dit behov.

Vores døgnbemandede transportafdeling sørger for transport, opsætning og tilslutning. Er du i tvivl om hvilken type skurvogn du skal leje eller ønsker et godt tilbud på langtidsleje? Kontakt Nordjysk Lift på telefon 99 245 245 og få hjælp og vejledning fra en fagmand.

Badmobil-x3DSC01210-1

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: