Lej tilbehør og skovle til gravemaskiner

Her finder du alt i tilbehør til vores gravemaskiner og minigravere. Med det rette udstyr og tilbehør kan en gravemaskine benyttes til mange forskellige typer af projekter og opgaver.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Alt i skovle til gravemaskiner

Vi tilbyder udlejning af forskellige typer af skovle til gravemaskiner, så du kan klare alverdens graveopgaver. Uanset hvilken maskine du skal bruge, har vi diverse størrelser og typer af skovle til leje. Hvad enten du skal transportere jord eller har brug for kabel/-rendegravning, har vi en skovltype til formålet.

Med fleksibiliteten i at kunne udskifte skovl på gravemaskinen er det nemt at få en alsidig løsning til en fornuftig pris. Vi har mange års erfaring med udlejning til alt fra store virksomheder i bygge- og anlægsbranchen til gør-det-selv-folket. Kontakt os og få et godt tilbud på leje af gravemaskine, der passer til dit behov. Vi leverer i hele landet!

Volvo EC380 gravemaskine

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: