Leje af trailere

Mangler du en trailer til en flytteopgave? Så er du kommet til det rette sted. Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af flere forskellige størrelser trailere til mange forskellige formål. Hos os er du garanteret en moderne og funktionel kvalitetsløsning, uanset dit behov.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Trailerudlejning af mange typer trailere

Hos Nordjysk Lift kan du leje passende trailere, uanset om du har behov for en trailer til at køre haveaffald væk med, eller om skal bruge en maskin- eller autotransporter. Vi tilbyder også udlejning af flyttetrailere, stilladstrailere, kabeltrailere og forskellige åbne trailere m.m.

Er du i tvivl om hvilken type eller størrelse trailer, der bedst passer til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale på telefon 99 245 245.

Trailer 750 kg m/slidsk

Leje af trailer – afhentning og levering

Når du ønsker at leje en trailer, har du altid mulighed for at afhente den hos en af vores 11 afdelinger rundt om i landet, så længe du har det korrekte, godkendte køretøj.

Hos Nordjysk Lift er vi dog også glade for at tilbyde vores kunder den service, at vi kan levere alle trailere, præcis til hvor du ønsker dem leveret. Lej en trailer her på vores online bookingsystem, eller kontakt os på telefon 99 245 245.

Maskintransporter 3500 kg m faste slidsker

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: