• Erhvervskunde
  • Privatkunde

Nordjysk Lift i Hjørring

Frederikshavnsvej 315

9800 Hjørring

Åbningstider

Mandag06.45 – 16.00

Tirsdag06.45 – 16.00

Onsdag06.45 – 16.00

Torsdag06.45 – 16.00

Fredag06.45 – 15.00

LørdagLukket

SøndagLukket

Velkommen til Nordjysk Lift i Hjørring

Materieludlejning i Hjørring

Hos Nordjysk Lift udlejer vi alle typer af materiel til både private og erhverv i Hjørring og omegn. Uanset om du har brug for værktøj som en vinkelsliber eller større maskiner som en minigraver, har vi med over 20.000 produkter i sortimentet det rette udstyr til opgaven.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og kan både levere og afhente materiel, hvis det er nødvendigt. Vores erfarne team er altid klar til hjælpe og rådgive dig, så du får den bedst mulige løsning til dine behov.

Kontakt vores afdeling i Hjørring på telefon 99 245 245 eller mail hjorring@nordjysklift.dk.

bomlift-afdeling

Alt i materieludlejning

Udlejning af maskiner

Hvis du er på udkig efter maskinudlejning i Hjørring, er du kommet til det rette sted. Hos Nordjysk Lift tilbyder vi et bredt udvalg af maskiner til leje, lige fra små redskaber til store entreprenørmaskiner.

Hver dag leveres maskiner og redskaber til byggepladser, varelager, kommunale institutioner og privatadresser, hvor der for eksempel kan være behov for pladevibratorer, gravemaskiner, læssemaskiner eller sorteringsanlæg.

Lej en lift

Nordjysk Lift tilbyder udlejning af lifte i Hjørring til en række forskellige formål. Uanset om du skal flytte tungt udstyr eller maskiner, eller har brug for en løfteløsning til et byggeprojekt, har vi den perfekte lift til dig.

I vores sortiment finder du lifte til alle typer af projekter. Blandt andet kan du leje en saxlift, som giver en stabil arbejdsplatform og mulighed for at arbejde i flere forskellige højder, eller en bæltelift, som giver stor fleksibilitet.

Bomlift