Pladevibrator leje

Se vores store udvalg af pladevibratorer til effektiv komprimering af forskellige typer underlag som sand, grus og jord. Med en pladevibrator stampes underjorden, så den belægning, der skal ovenpå, kommer til at ligge jævnt og fast. Jo større kompressionsdybde, jo fastere et underlag og dermed et mere holdbart resultat.

Hvad er en pladevibrator og hvordan fungerer den?

En pladevibrator er en maskine, der bruges til at komprimere jord eller andre materialer på byggepladser. En pladevibrator er en nødvendighed på byggepladser, da den sikrer, at jorden er tilstrækkeligt komprimeret til at modstå de belastninger, som vil blive pålagt den i fremtiden.

En pladevibrator fungerer ved at vibrere pladen, der er fastgjort til motoren, mod jorden. Denne vibration skaber en komprimeringseffekt, der gør jorden mere stabil og holdbar. Jo stærkere vibrationen er, desto bedre er komprimeringseffekten.

Wacker Neuson 800kg pladevibrator med fjernbetjening

Hvilken pladevibrator skal du vælge?

Når du skal leje en pladevibrator, er det vigtigt, at du vælger den, der passer bedst til din arbejdsopgave. Er der tale om et større areal, der skal komprimeres, bør du vælge en af de større maskiner, mens du kan leje en lille pladevibrator til mindre omfangsrige opgaver.

Hvis du f.eks. har en lille indkørsel eller skal have stampet et mindre areal til den nye terrasse, er vores jordlopper - altså vores små pladevibratorer - ideelle, samtidig med at de er lettere at håndtere og manøvrere end de større maskiner.

Til store opgaver bør du vælge en professionel pladevibrator på 200+ kilo, der giver en yderst solid komprimering. Typisk har de større modeller også en længere driftstid, ligesom det er muligt at leje en pladevibrator med bakkefunktion, der gør arbejdsgangen lettere.

Wacker DPU 3750 frem-bak

Tjekliste til pladevibrator

Det er vigtigt, at det materiel, du lejer, matcher dit behov. Derfor har vi lavet denne tjekliste med specifikationer og funktioner, du bør overveje, inden du lejer en pladevibrator til dit projekt.

Vægt og kompressionsdybde: En pladevibrator med høj vægt har en større kompressionsdybde og bør anvendes ved underlag, der skal klare høje belastninger. Skal du bruge en pladevibrator til fliser eller indkørsel, er en mindre model tilstrækkelig.

Plademål og form: Målene på vibrationspladen fortæller, hvor stort et areal maskinen kan dække. Skal du komprimere et stort område, kan du spare tid og kræfter ved at vælge en model med stor plade. Til opgaver, der kræver præcision, eller hvor pladsen er trang, er en kompakt model bedre. Vi har også en rund pladevibrator, som egner sig til komprimering omkring søjler og andre kurvede områder.

Drivmiddel: En pladevibrator fås med enten en forbrændingsmotor eller med elmotor. Vælger man en maskine, der kører på benzin, skal der være tilstrækkelig udluftning og ventilation på anvendelsesstedet. Vi anbefaler imidlertid en pladevibrator på el eller batteri, hvis maskinen skal anvendes indendørs.

Retningsstyring: Alle pladevibratorer i vores sortiment kan køre fremad, men det er ikke alle, der kan bakke. Derfor bør du overveje, om en maskine med bakfunktion er nyttig til den opgave, du skal løse.

Wacker Neuson 800kg pladevibrator med fjernbetjening

Hvorfor leje en pladevibrator?

Leje af en pladevibrator er ofte en mere økonomisk og praktisk løsning end at købe en. Leje af en pladevibrator giver dig adgang til det nødvendige udstyr, uden at du skal bekymre dig om at opbevare og vedligeholde det. Derudover kan du vælge den rigtige størrelse pladevibrator til dit specifikke projekt, og du behøver ikke at investere i dyrt udstyr, som du måske kun bruger en gang eller sjældent.

Har du brug for råd og vejledning til at vælge den rette model, står vores team altid klar til at hjælpe både i telefonen eller fysisk i vores afdelinger landet over.

Wacker VP 1340A

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: