Lej en gravemaskine

Når du skal i gang med dit gravearbejde, vil den rette type af gravemaskine lette dit arbejde betragteligt. Hvad enten du står over for at skulle udgrave et stort areal som led i en større entreprenøropgave eller “bare” skal grave ud derhjemme, kan du leje en gravemaskine hos os.

Udlejning af gravemaskiner til alle slags opgaver

Vi har mange års erfaring med udlejning af gravemaskiner til både firmaer og privatpersoner og er altid leveringsdygtige i kvalitetsmaskiner til en fair pris. Er du i tvivl om hvilken gravemaskine, der egner sig bedst til netop din opgave, hjælper vi dig også gerne med at finde den rette løsning.

Vi har store gravemaskiner og vi har små gravemaskiner, og du kan altid kontakte os med spørgsmål om, hvordan du kan leje en gravemaskine hos Nordjysk Lift.

Volvo EC140 gravemaskine

Lej en minigravemaskine eller 14 ton gravemaskine med råstyrke

Vi har sørget for, at vores vognpark kan imødekomme alle typer af udgravninger og graveopgaver. Vi har mange forskellige minigravere, der, som navnet antyder, egner sig til mindre graveopgaver som udgravning af gulv, have og andre typer af opgaver i og omkring hjemmet. Så hvis du skal i gang med at grave kælder ud, kan vi anbefale dig at leje en lille gravemaskine hos os.

Enhver entreprenør kan bekræfte vigtigheden af at vælge den rette model til opgaven. Vi kan tilbyde leje af gravemaskine på hjul eller larvebånd og i alle vægtklasser, fra 800 kg til 45 ton. Vores driftssikre gravemaskiner kan klare alle opgaver, uanset om det er udgravning til fundament eller krævende jord- og anlægsopgaver.

Har du brug for en gravemaskine, der kan grave indendørs uden at forurene med CO2, vil det være oplagt at leje en el-gravemaskine. Her vil du kunne grave både inde og ude med den samme maskine uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller maskinkraft.

CEX_EC18E_H_H-scaled

Hvorfor leje en gravemaskine?

At leje en gravemaskine er ofte mere økonomisk og praktisk end at købe en. Leje af en gravemaskine giver dig adgang til det nødvendige udstyr, uden at du skal bekymre dig om at opbevare og vedligeholde det. Derudover kan du vælge den rigtige størrelse gravemaskine til dit specifikke projekt, og du behøver ikke at investere i dyrt udstyr, som du måske kun bruger en gang eller sjældent.

Vi har afdelinger fordelt i hele landet, så uanset om du er i Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark eller på Sjælland, kan du leje en gravemaskine til levering eller afhentning hos Nordjysk Lift.

Volvo EC380 gravemaskine

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: