Leje af belægningsværktøj

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af moderne belægningsudstyr af høj kvalitet til store og små opgaver. Uanset om du skal lave ny belægning til en indkørsel, terrasse, havegang eller en større opgave, har vi et bredt sortiment af belægningsudstyr med forskellige egenskaber, så vi altid har noget, der passer til netop dit projekt.

Bredt udvalg af belægningsværktøj

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi et bredt udvalg af højkvalitetsudstyr til alle opgaver indenfor belægning. Vi har belægningsudstyret, hvis du skal anlægge havegang, belægge ny indkørsel, justere kantsten i dine blomsterbede eller udskifte fliser på din terrasse.

Vores sortiment dækker over belægningsstampere, -optrækkere, -rettere, fliselæggermaskiner, afretningsskinner, kantstenstange, flisetange, universaltange, fliseklippere m.m.

Er du ikke sikker på, hvilket belægningsværktøj, der er optimalt for dit næste projekt, er vi mere end glade for at hjælpe dig på vores døgnservicetelefon 99 245 245, eller hos en af vores 11 lokalafdelinger fordelt over hele Danmark.

SANDUDLÆGGER / FEJEMASKINE

Leje af belægningsværktøj – afhentning og levering

Ønsker du selv at afhente belægningsværktøj og udstyr, har du mulighed for afhentning i din nærmeste lokalafdelinger. Hos Nordjysk Lift leverer vi selvfølgelig også alt vores belægningsværktøj til den adresse, hvor udstyret skal bruges. Ved lejeaftalens ophør stiller du bare belægningsværktøjet, hvor du fik det leveret, og så henter vi det igen. Dermed slipper du for bruge tid på selv af aflevere værktøjet.

iStock-1452807681-scaled

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: