Udlejning af markering

Står du og mangler vejudstyr til vejmarkering, opstribning, trafikledelse, forvarsling i forbindelse med vejarbejde, sikkerhedsmarkering eller lignende? Så er du kommet til det rette sted! Hos Nordjysk Lift finder du alt i markeringsudstyr, bl.a. fodgængerbroer, LED-lysanlæg, signalanlæg, stribeafmærkningsvogne og tavlevogne.

Stort udvalg af udstyr til markering

Hos Nordjysk Lift er du garanteret en højfunktionel kvalitetsløsning, uanset om du har brug for vej- eller sikkerhedsmarkering og trafikhenvisning i forbindelse med vejarbejde eller ulykker. Vi tilbyder også vejudstyr til opstribning, afvikling af trafik og kødannelse, og mange andre løsninger til gang- og kørearealer.

Hvis du ønsker en dedikeret og erfaren sparringspartner til større byggeopgaver o.lign., står vi klar med vores hjælp og service, når du har behov. Med 11 afdelinger fordelt over hele landet, døgnåben vagttelefon og hjemmeside med online bookingsystem kan vi hjælpe dig med dine behov med kort varsel. Kontakt nemt og hurtigt Nordjysk Lift på 99 245 245, for at leje eller få hjælp.

Ladekabel til tavlevogn

Leje af markering – afhentning og levering

Har du korrekte og godkendte køretøjer, har du mulighed for at afhente dit markeringsudstyr i din nærmeste lokalafdeling. Med 11 afdelinger fordelt i hele landet kan du være sikker på, at der altid er en afdeling i nærheden.

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi selvfølgelig også levering af vores markering. Vi leverer det direkte, hvor du ønsker det, og ved lejeaftalens ophør kan du bare stille det, hvor du fik det leveret – dermed har du en bekymring mindre.

Vores brede udvalg giver mange valgmuligheder, hvilket sikrer dig den optimale løsning til din opgave. Hvis du er i tvivl om hvilket markeringsudstyr, der bedst passer til din opgave, kan du altid kontakte Nordjysk Lift på telefon 99 245 245 og få hjælp af vores erfarne personale.

iStock-1214571169-scaled

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: