Udlejning af maskiner til have, skov og park

Står du og mangler maskiner, materiel, udstyr eller værktøj til have-, park- eller skovbrug er du kommet til det rette sted. Nordjysk Lift har en af landets største maskinparker med et bredt udvalg, der spænder fra buskryddere, fræsere og mosfjernere til plæneklippere, traktorer, fejemaskiner og meget, meget mere.

Bredt udvalg af maskiner og udstyr til have-, skov- og parkbrug til erhverv og privat

Nordjysk Lift tilbyder udlejning af maskiner til have-, skov- og parkbrug samt værktøj, materiel og udstyr til anlægsgartnere, brolæggere, kommuner, erhverv, private og mange flere.

Vi har et af landets største udvalg af materiel og værktøj og kan udstyre dig med skov- og havemaskiner, skovværktøj til skovbrug, tilbehør til plantagearbejde, havetromler, stenriver, fræsere, flisehuggere, sneslynger, motorsave, mosfjernere, plæneklippere, buskryddere og meget, meget mere.

Er du i tvivl om hvilket materiel eller hvilken maskine, der bedst dækker behovet til din opgave, kan du kontakte os på telefon 99 245 245. Så vil vores erfarne personale vejlede dig til at vælge det rigtige udstyr til din have-, skov- eller parkopgave.

Massey Ferguson 7618, 165 HK

Maskiner og værktøj til have, skov og park – afhentning og levering

Det er muligt selv at afhente vores maskiner, materiel, værktøj og udstyr til skov-, park- og havebrug hos en af vores 11 afdelinger fordelt over hele Danmark, hvis det gøres med godkendte og korrekte køretøjer.

Vi tilbyder selvfølgelig også levering af alt vores materiel, og vi kan med vores døgntransportservice levere hurtigt. Dermed slipper du også for den ekstra lejetid, som eventuelle egne transportbegrænsninger kan medføre.

SÅMASKINE 55 TIL 80CM 5-5,5 HK

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: