Lej en minigraver

Hos Nordjysk Lift kan du leje en minigraver til opgaver som udgravning af grøft, niveauregulering og meget mere. Vores minigravere er nemme at betjene og har en god manøvredygtighed, så du kan komme til selv i trange områder. Vi har forskellige størrelser og modeller til udlejning, så du kan finde den, der passer bedst til dit projekt.

En lille gravemaskine med stor kraft

Har du brug for en gravemaskine, der nemt skal kunne navigere på mindre plads? Så er en minigraver løsningen for dig! Med sin kompakte størrelse er minigraveren det oplagte valg til mindre graveopgaver. 

Vi har et bredt udvalg, så du er sikret en løsning, der matcher dit behov. Lad dig ikke narre minigraverens størrelse - der er masser af kraft i den lille gravemaskine. Med leje af en minigraver får du en fleksibel løsning, der nemt kan tilpasses opgaven.

CASE CX14D MINIGRAVER

Lej en minigraver med mange muligheder

Når du lejer en maskine hos os, hjælper vi gerne med at finde den bedste løsning til DIN opgave. Vi har kvalitetsmaskiner fra bla. Bobcat og Volvo, og med vægtklasser fra 900 kg til 3,5 tons kan du leje en minigraver til alle typer af udgravninger. 

Med sine larvebånd er minigraveren nem at navigere rundt på byggepladsens terræn, uanset vind og vejr. Afhængigt af hvor maskinen skal anvendes, kan du leje en minigraver med lukket førerhus eller åbent. Skal du grave både inde og ude, kan vi anbefale dig at leje en el minigraver.

El-minigraver EZ17e

Fleksibel udlejning af minigravere til private og erhverv

Skal du foretage graveopgaver privat, kan en minigraver gøre dit arbejde meget lettere. Når du arbejder i haven, kan du fjerne rødder med en minigraver - og står kælderen for tur, kan du også klare udgravning til kælder med en minigraver. 

Vi har et stort sortiment af tilbehør til gravemaskiner, så du nemt kan tilpasse minigraveren, hvis dit behov ændres undervejs. Ring eller kig forbi en af vores 11 afdelinger, der dækker hele Danmark - vi er altid klar med kompetent rådgivning, så du trygt kan leje minigravere og andet udstyr hos os.

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: