Lej en kran

Her finder du vores udvalg af kraner til leje. Vi tilbyder udlejning af kraner i alle størrelser og med forskellige løftekapaciteter, så du kan finde den rette kran til dit projekt.

Kran til løftearbejdet

Når der er brug for en kran, der kan løfte materiale højt op, har vi mange forskellige kraner til udlejning. Hvis du har brug for at klare tunge løft, men arbejdet skal udføres på begrænset plads, er løsningen at finde blandt de små kraner.

Hos os får du en stærk kran, der effektivt kan klare løft uden at have brug for masser af plads til platformen. Små hydrauliske kraner kan bruges til mange forskellige opgaver, hvor pladsen er trang

Jekko spx 424 minikran

Udlejning af kraner til private og erhverv

Når du lejer materiel fra Nordjysk Lift, er du sikker på at få en professionel løsning til en lav pris. Vores medarbejdere har stor erfaring med udlejning af kraner i alle størrelser, og vi er altid klar med råd og vejledning. Ændrer dit behov sig undervejs, kan du nemt få tilpasset løsningen, uanset om du er privatperson eller har firma.

Slip for store investeringer i dyre materialer, og lej i stedet materiale efter behov - Nordjysk Lift servicerer og udlejer til hele landet. Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilken kran du skal vælge til din opgave.

Jekko SPB209 Minikran

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: