Pumper

Har du brug for en pumpe til leje? Vi tilbyder mange forskellige typer af pumper til udlejning. Kig nærmere på vores udvalg, som indeholder bl.a. spildevandspumpe, dykpumpe, membranpumper og vakuumpumper til at pumpe vand, mudder eller partikler væk.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Leje af pumpe til regnvand og andre væsker

Der kan være mange grunde til at anvende en pumpe. Hvad enten du har brug for en vandpumpe til en oversvømmet kælder eller skal bruge en slampumpe, har vi mange modeller til ethvert behov.

Når et skybrud rammer, kommer der store mængder vand på kort tid. Alt dette vand kan ikke nå at trænge ned i jorden og kan resultere i store ødelæggelser. Er uheldet ude, og er regnvandet trængt ind i din bolig, vil en pumpe være løsningen.

Vi har stor erfaring med udlejning af pumper til både private og erhverv. Lej en pumpe til oversvømmet kælder, så du kan pumpe vandet væk hurtigst muligt. Afhængigt af opgaven har vi flere forskellige pumper til udlejning, så du er sikret den optimale løsning.

dykpumper

Hvilken pumpe er bedst?

Ja, det er et godt spørgsmål! Der findes flere typer af pumper, og hver pumpe har sine fordele. For at få den bedste pumpe, kræver det, at du vælger den, der er bedst egnet til opgaven. Skal du bruge en pumpe til vand i kælder, har du bruge for en pumpe til lavviskøse væsker, mens eksempelvis slam har en anden viskositet, der derfor kalder på en anden type pumpe.

Lej en dykpumpe, når du skal fjerne vand. Dykpumpen udmærker sig ved, at den kan nedsænkes i vandet. Så er uheldet ude, og står kælderen under vand, er dykpumpen et godt bud. Her leder du vandet fra det oversvømmede sted hen til et afløb. En dykpumpe kan også bruges til at tømme pool, regnvandstønder og lignende.

Vælg en membranpumpe, hvis du skal bruge en alsidig løsning, der kan klare lidt af hvert. Denne pumpe har en enkel, solid konstruktion, og kan suge væsker både med og uden partikler. Så hvis du har brug for at leje en pumpe til snavset vand, er en membranpumpe en sikker løsning.

VAKUUMPUMPE DIESEL 6

Lej en pumpe til specialopgaver for både private og erhverv

Vi tilbyder udlejning af pumper til både store og små opgaver. I byggebranchen er der ofte brug for en entreprenørpumpe, når der laves udgravning, og grundvand skal pumpes væk. Fordelen ved at leje en entreprenørpumpe er, at den kan klare at pumpe vand med partikler som eksempelvis sand, og også kan pumpe mudder væk.

Skal du bruge en slampumpe, finder du også dette i vores sortiment af pumper til udlejning. Vakuumpumpe til udlejning er ofte brugbart i pakkeindustrien men kan også anvendes til at bortlede gasser og dampe.

Kontakt din nærmeste afdeling, og få råd og vejledning omkring leje af pumpe. Når uheldet er ude, tilbyder vi dykpumpe til udlejning, så du kan få vand pumpet ud fra kælderen. Vores pumper til leje findes i mange varianter; eldreven pumpe eller brændstofdreven benzin- eller dieselpumpe med driftssikker motor.

iStock-1045048952-scaled

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: