Udlejning af bulldozere

Mangler du en maskine til en større opgave såsom udjævning af jord eller afretning af store områder eller meget andet, tilbyder vi udlejning af dozere. Hos Nordjysk Lift er du garanteret en moderne og funktionel dozer, der er nem at betjene. Kontakt os på telefon 99 245 245 eller lej en dozer her på vores hjemmeside.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Udlejning af bulldozere til erhverv

Dozere egner sig til mange formål, og de er derfor en vigtig del af enhver maskinpark. Derfor har vi flere bulldozere klar til udlejning til erhvervsdrivende, så vi kan garantere dig den bedste løsning. Uanset om du skal bruge en dozer til udjævning af jord, afretning af store områder, anlæg af vej, eller om du har gang i et større konstruktions- eller nedrivningsprojekt, er bulldozernes egenskaber omfattende.

Vi ved, at vores succes er et resultat af vores kunders tilfredshed, og vi sikrer derfor altid, at maskinens kvalitet, sikkerhedsforskrifterne og lejeaftalen altid er af højeste kvalitet, når du lejer hos Nordjysk Lift. Har du brug for en dedikeret og erfaren sparringspartner til større byggeopgaver eller entrepriser, er vi glade for at hjælpe dig, når du har behov.

Er du i tvivl om hvilken af vores bulldozere, der er den bedste løsning til din opgave, kan du uanset om du er privat, kommunal, eller erhverv altid ringe til os på telefon 99 245 245 for at få hjælp fra vores erfarne fagfolk.

Komatsu D61PXi-24 bulledozer

Leje af dozere – afhentning og levering

Det er muligt at afhente bulldozere hos en af vores 11 afdelinger, hvis det gøres med korrekte, godkendte køretøjer. Det er dog overhovedet ikke nødvendigt, da vores vogntransporter kører i døgndrift over hele landet. Dermed skal du ikke bekymre dig om afhentning og tilbagelevering af dozeren, men blot sætte den, hvor du fik den leveret. Så har I en arbejdsopgave mindre og undgår ekstra lejetid som følge af fragtbegrænsninger.

Komatsu D61PXi-24 bulledozer

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: