Leje af container

Står du og mangler en container til byggeaffald, opbevaring eller måske en af vores fleksible flex-containere, som du selv kan indrette, så har Nordjysk Lift den rette løsning. Kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på telefon 99 245 245 og få den perfekte løsning på dit plads- eller affaldsproblem. Vi er leveringsdygtige i alle typer og størrelser af containere til både privat og erhverv.

Container udlejning

Vores leje af container dækker over både åbne og lukkede containere i varierende størrelser. Så uanset om I har behov for at leje en container i privaten til opbevaring eller affald i forbindelse med et byggeprojekt, eller der er behov for containerservice på byggepladsen med levering, tømning, deponering m.m., har vi den rette containerudlejning både hvad angår kvalitet og kvantitet.

Vi har 11 afdelinger fordelt i hele Danmark, så du kan leje en container, uanset hvor i landet du befinder dig.

20 fod container

Container leje til fast lav pris

Hos Nordjysk Lift får du container udlejning til fast lav pris. Vi mener, det skal være gennemskueligt at leje materiel, og derfor sørger vi for at orientere dig grundigt om affaldssortering, takster for tømning og deponering samt eventuelle informationer om farligt eller giftigt affald.

Vores transportafdeling er godkendt til kørsel med alt slags affald, og vi leverer både tomme containere klar til brug og afhenter igen til aftalt tid.

8 fods container

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: