• Erhvervskunde
  • Privatkunde

Nordjysk Lift i Hvidovre

Hammerholmen 5-7

2650 Hvidovre

Åbningstider

Mandag06.00 – 16.00

Tirsdag06.00 – 16.00

Onsdag06.00 – 16.00

Torsdag06.00 – 16.00

Fredag06.00 – 15.00

LørdagLukket

SøndagLukket

Velkommen til Nordjysk Lift i Hvidovre

Udlejning af materiel i Hvidovre

Hos Nordjysk Lift i Hvidovre tilbyder vi udlejning af materiel til både private og erhverv. Selvom vores navn henviser til vores jyske rødder, har vi afdelinger i hele landet – og Sjælland er ingen undtagelse.

I vores sortiment findes mere end 20.000 maskiner, redskaber og andet tilbehør, der kan anvendes af alle lige fra byggebranchen og industrien til offentlige institutioner og privatpersoner. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette materiel til dit næste projekt.

Kontakt vores afdeling i Hvidovre i dag på telefon 99 245 285 eller mail hvidovre@nordjysklift.dk.

57-m

Alt i materieludlejning

Lej stillads i Hvidovre

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi en bred vifte af stilladsløsninger, der er perfekte til ethvert byggeprojekt. Uanset om du har brug for et simpelt system til et lille reparationsarbejde eller et komplekst setup til et stort byggeprojekt, kan vi opfylde dine behov.

Vi tilbyder også en række forskellige tilpasningsmuligheder for at sikre, at din stilladsudlejning perfekt opfylder de unikke krav til dit projekt.

Leje af entreprenørmateriel

Har du brug for at leje entreprenørmateriel i Hvidovre? Vi udlejer alt fra pumper og afløbsslanger til diamantværktøj og blandemaskiner både til private og til entreprenør- og byggebranchen.

For at sikre, at du får den rette løsning til opgaven og dine behov, tilbyder vi at sende en af vores dygtige medarbejdere ud for at besigtige, opmåle og vurdere opgaven og arbejdsstedet. Denne vejledning er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Hvidovre afdelingssidebillede