Leje af bomlifte

Står du og mangler en arbejdsplatform med maksimal fleksibilitet og rækkevidde, så er en bomlift svaret. Hos Nordjysk Lift tilbyder vi landsdækkende udlejning og levering af driftssikre bomlifte til både privat og erhverv. Hos os kan du leje bomlifte til inden- og udendørs brug, der egner sig til tagarbejde, facadearbejde, opsætning af spær eller øvrigt arbejde, der kræver stor rækkevidde og fleksibilitet.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Udlejning af bomlifte med stor rækkevidde

Når du lejer en bomlift hos os, er du i selskab med fagfolk. Vi kender kundernes behov og ved, hvilken type bomlift der kan klare opgaven. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven samt opmåler, så I er garanteret den rette bomlift til jeres projekt – hver gang.

Er opgaven indendørs, anbefaler vi en eldrevet bomlift, mens vores bomlifte med dieselmotor egner sig til opgaver udendørs og i ujævnt terræn.

Inden udlevering efterses og serviceres alle vores bomlifte grundigt på eget værksted af erfarne mekanikere, således I er garanteret en driftssikker og velfungerende løsning.

bomlift frederikshavn

Landsdækkende levering ved leje af bomlift

Med 11 afdelinger fordelt over hele landet og ikke mindst en døgnbemandet transportafdeling kan vi levere dit materiel med kort varsel.

Vores døgnvagt sikrer, at du kan få leveret din bomlift, lige så snart du har behov for det, så du undgår unødvendig tidsspilde midt i et bygge- eller anlægsprojekt. Bestil i vores online bookingsystem i dag, så gør vi din bomlift klar til levering eller afhentning hurtigst muligt.

Er du i tvivl om hvilken type bomlift, der passer bedst til din arbejdsopgave? Kontakt os på telefon 99 245 245, og få hjælp og rådgivning af en fagmand. Vores faglige stolthed er din garanti for en professionel og driftssikker løsning – leveret direkte på adressen.

57-m-bomlift

El- og diseldrevne bomlifte

Vores eldrevne bomlifte er primært designet til indendørs arbejdsopgaver, hvor underlaget er plant, mens de tunge, firhjulstrukne bomlifte på diesel egner sig bedst til udendørs opgaver og i ujævnt terræn, hvor der kræves stor løftekapacitet.

Vi har både el- og dieseldrevne bomlifte med knækarmsfunktion, der giver maksimal fleksibilitet og rækkevidde, og som gør bomliften ideel, når der skal manøvreres mellem forhindringer og øvrige bygningskonstruktioner.

En udlejet lift

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: