Udlejning af stillads, stiger og faldsikring

Vi har et stort udvalg af stillads, stiger og faldsikringsudstyr til både private og professionelle. Vores udstyr er designet til at være sikkert og nemt at bruge, og det opfylder alle de gældende sikkerhedsstandarder. Vi har alt, hvad du behøver for at komme op og ned på byggeriet og sikre dig selv og dine medarbejdere.

Udlejning af stiger og faldsikring

Vi tilbyder hos Nordjysk Lift leje af moderne og solide stiger og faldsikringsanordninger til mange forskellige formål og mange forskellige højder. Udover stillads tilbyder vi tagstiger, skydestiger, livlinesystemer, sikkerhedsbælter, faldsikring og meget mere.

Med 11 afdelinger landet over er vi altid i nærheden, og sammen med vores hjemmeside og døgnåbne telefonservice står vi altid klar med udlejning af stillads, stiger og faldsikring af høj kvalitet til faste, lave priser.

Kontakt os på telefon 99 245 245 for at leje udstyr og materiel, eller foretag leje direkte på vores online bookingsystem her på hjemmesiden.

Faldsikring med stålwire

Leje af faldsikring og stiger til erhverv og privat

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af stiger og faldsikring i høj kvalitet til både private og erhvervsdrivende. Uanset om du mangler en stige derhjemme for at rense dine tagrender, eller om du skal bruge faldsikring til en større byggeopgave, er vi klar til at hjælpe dig med at gøre din arbejdsproces så nem og sikker som muligt.

Alt afhængigt af opgavens omfang, kommer vi gerne ud og hjælper med at vurdere og opmåle opgaven for at sikre, at du får den bedst mulige løsning til din opgave. Dette er selvfølgelig både gratis og uforpligtende. Herudover står vi altid klar til at hjælpe dig med valg af den rigtige stige eller det rigtige faldsikring på vores telefon, uanset opgavens størrelse.

Er du i tvivl om hvilket udstyr, der bedst dækker dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på vores døgnåbne telefon 99 245 245.

Stillads-scaled

Leje – levering og afhentning

Hos os har du altid mulighed for at afhente dit materiel hos den af vores 11 afdelinger, der ligger tættest på dig, så længe du har det godkendte og rigtige køretøj til det.

Ønsker du dit materiel og udstyr leveret, er det selvfølgelig også muligt. Vi kører ud med alt, og dermed slipper du også for ekstra lejetid som følge af egne transportbegrænsninger.

lastbil

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: