Udlejning af VVS-artikler

Hos Nordjysk Lift finder du alt i udlejning af moderne VVS-artikler til alle opgaver indenfor VVS-, håndværker-, og byggebranchen. Med vores 11 afdelinger landet over, har vi en af Danmarks mest omfattende maskinparker. Er du ikke helt sikker på hvilken type værktøj, apparat eller maskine, der bedst dækker dit behov, kan du kontakte os på telefon 99 245 245 og få hjælp.

Leje af VVS-artikler til erhverv og privat

Uanset om du har brug for leje af VVS-artikler til en mindre renoveringsopgave på din privatadresse, eller om du mangler en erfaren og dedikeret sparringspartner til at udveksle ideer til en større opgave, er vi klar til at hjælpe. Vi har stort kendskab til bygge- og håndværkerbranchen, større byggeopgaver m.m., og vi står klar med vejledning og service, når du har brug for det.

Hos Nordjysk Lift ved vi, at vores kunders tilfredshed er altafgørende for vores succes, og kvaliteten af vores VVS-artikler er derfor altid i top. Vi kommer også gerne ud for at vurdere og opmåle opgaven - helt og aldeles gratis og uforpligtende. Derfor er du garanteret en løsning af høj kvalitet, som du fortjener.

iStock-1417348764

Stort udvalg af VVS-artikler

Mangler du apparater, maskiner, værktøj og materiel til VVS-opgaver, har vi hos Nordjysk Lift et bredt udvalg til udlejning. Vi råder over rørbukkere, rørklippere, plastrørssvejsere, loddeapperater, presseværktøj, skæremaskiner, kloakrensere, blik- og skiferværktøj, gevindskæremaskiner og meget mere.

Uanset dine behov kan vi garantere materiel og service af høj kvalitet, der vil medvirke til en optimal arbejdsproces og samtidig overholder alle sikkerheds- og lovmæssige krav.

RIDGID 1224 GEVINDSKÆRER 4

Udlejning af VVS-artikler – afhentning og levering

Når du har bestilt VVS-artikler hos os, har du naturligvis mulighed for selv at hente det hos en af vores 11 afdelinger landet over. Nordjysk Lift tilbyder selvfølgelig også levering af vores VVS-artikler. Vores transportservice kører døgnet rundt, og vi leverer gerne direkte til privatadressen eller eventuelt byggepladsen.

Lastbiler

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: