• Erhvervskunde
  • Privatkunde

Nordjysk Lift i Randers

Nikkelvej 19

8940 Randers SV

Åbningstider

Mandag06.00 – 16.00

Tirsdag06.00 – 16.00

Onsdag06.00 – 16.00

Torsdag06.00 – 16.00

Fredag06.00 – 15.00

LørdagLukket

SøndagLukket

Velkommen til Nordjysk Lift i Randers

Materieludlejning i Randers

Hos Nordjysk Lift i Randers leverer vi hver dag materiel, redskaber og tilbehør til forskellige erhverv og privatpersoner i Østjylland. Vores sortiment dækker over mere end 20.000 produkter og maskiner, så vi kan hjælpe sig med at komme bedst muligt i mål med din opgave.

Er du i tvivl om, hvilket materiel der egner sig bedst til dit projekt, eller har du spørgsmål til vores produkter, står vores erfarne team klar til at hjælpe.

Kontakt vores afdeling i Randers på telefon 99 245 250 eller via mail randers@nordjysklift.dk.

Volvo EC380 gravemaskine

Alt i materieludlejning

Udlejning af gravemaskine

Står du og mangler en gravemaskine? Uanset opgavens størrelse finder du en gravemaskine, der passer til dine behov hos Nordjysk Lift. Vi har alt fra minigravere, der kan bruges til havearbejde, til store maskiner der let klarer krævende udgravninger.

Når du lejer en maskine, bliver den gennemgået og gjort klar på vores værksted, så du kan stole på, at den er velsmurt og driftssikker, når den bliver leveret. Hvis der mod forventning skulle opstå en fejl i udlejningsperioden, står vi selvfølgelig klar til at fikse det.

Lej entreprenørmateriel

Hvis du er på udkig efter udlejning af entreprenørmateriel i Randers eller omegn, er du kommet til det rette sted. Vi udlejer både til privat og erhverv, og uanset om du har brug for diamantværktøj, kloakredskaber, pladevibrator eller transportbånd, finder du det hos os.

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge? Vi kommer gerne ud og besigtiger og opmåler på arbejdsstedet, så vi kan hjælpe med at vurdere, hvilket materiel der egner sig bedst til opgaven.

EXC_EC220D_S_12241_01-scaled