Leje af løfteartikler og trailere

Hos Nordjysk Lift udlejer vi løfte- og hejseudstyr af høj kvalitet til bl.a. bygge- og håndværkerbranchen. Vi har i vores maskinpark et stort udvalg af moderne og driftssikre løfteartikler til mange forskellige formål. Du kan også leje en trailer til dine transport- og flytteopgaver.

Bredt udvalg af løfteartikler til både erhverv og privat

Hos Nordjysk Lift har vi et stort sortiment af løfteartikler og udstyr til hejse- og løfteopgaver, der giver dig de bedste muligheder for at udføre din opgave perfekt og nemt. Vores udvalg dækker vakuumsug, pallegafler, donkrafte, stentænger, taljer, vogne, palleløftere, mandskabskurve og meget, meget mere.

Vi har udstyr til både store og små løfte- og hejseopgaver, så uanset om du skal bruge en mindre løsning på din privatadresse, eller du har brug for en omfattende løsning til en erhvervsmæssig eller kommunal byggeopgave, står vi klar med gode tilbud og vejledning til valg af løfteartikel.

Vi kommer gerne ud og hjælper med at besigtige opgavens omfang og dine behov for at sikre dig den bedst mulige service og de bedste resultater af din byggeopgave. Er du i tvivl om, hvilket løfte- eller hejseudstyr der bedst hjælper dig med din opgave, er du altid velkommen til at ringe til vores døgnåbne telefon99 245 245, så vejleder vi dig til den bedste løsning.

GLASLØFTEVOGN, SMARTLIFT 280

Leje af løfteartikler og trailer til levering eller afhentning

Hos os er det altid muligt for dig at hente dit udstyr, såfremt du har det rigtige og godkendte køretøj. Vi har 11 afdelinger spredt over hele landet, og du kan nemt leje gennem vores online bookingsystem.

Du kan leje en trailer eller maskintransporter hos Nordjysk lift, hvis du ikke selv har en trailer til at transportere dit lejede materiel. Vi tilbyder også udlejning af trailer, hvis du har brug for at transportere haveaffald, hvis du skal flytte eller af andre årsager har brug for en trailer.

Vi tilbyder selvfølgelig også levering af alt vores materiel og værktøj, og vi kan med vores døgntransportservice levere hurtigt. Dermed slipper du også for den ekstra lejetid, som eventuelle egne transportbegrænsninger kan medføre.

35293-5-scaled

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: