Leje af bæltelift

Lej en bæltelift hos os og få den perfekte arbejdsplatform med stor fleksibilitet på selv den mindste plads. Vores bæltelifte er kendetegnet ved en smal og kompakt konstruktion, så liften kan navigere gennem gange, baggårde, døre, korridorer m.m. og hen til arbejdsområdet, hvor liften stabiliseres med støtteben. Vores bæltelifte overholder alle lov- og sikkerhedsmæssige krav, og du er garanteret en driftssikker og stabil løsning, der er klar til brug ved levering.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Udlejning af bæltelifte

Vores brede udvalg af bæltelifte dækker over eldrevne, dieseldrevne og kombinerede el-/dieseldrevne bæltelifte med både lige- og knækarm. Trods den smalle konstruktion sørger de hydrauliske støtteben for maksimal stabilitet, når der er behov for stor rækkevidde.

Uanset hvilken type bæltelift der lejes, kan både eldrevne og dieseldrevne modeller håndteres og manøvres fra betjeningspanelet i kurven. Inden udlevering efterses og serviceres alle vores lifte grundigt på eget værksted af erfarne mekanikere, så I er garanteret en velfungerende og driftssikker løsning.

Omme Bæltelift 32 m

Leje af bæltelift til inden- og udendørs opgaver

Bælteliftenes larvebånd gør maskinen særdeles manøvreringsdygtig i ujævnt terræn, og med en arbejdshøjde på helt op til 30 meter og en kurvelast på +200 kilo dækker bæltelifte de fleste behov til både inden- og udendørs arbejdsopgaver. Ved indgangspartier og smalle arbejdsområder har vi bæltelifte helt ned til 78 cm i bredden.

Vores landsdækkende udlejning af bæltelifte og øvrigt materiel udbydes til både private og erhverv, og vi sørger for, at I altid får leveret det rette materiel hurtigst muligt og til en konkurrencedygtig pris.

Bæltelift

Få gode råd og vejledning til leje af bæltelifte

Er du i tvivl om hvilken type bæltelift, du skal bruge til dit projekt, står vores eksperter altid klar til at råde og vejlede på telefon 99 245 245.

Vi tilbyder også at sende en specialist ud for at besigtige og opmåle opgaven kvit og frit, således I er sikre på at leje den rette bæltelift til jeres projekt. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Mantall XE80CT bæltelift saxlift 8 m

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: