Minikran til leje

Har du brug for en lille kran, der ikke fylder meget? Så kig nærmere her, hvor du finder minikran til udlejning. Vi tilbyder leje af minikraner, der kan klare selv større løft.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Lej en minikran til løftearbejdet

Når der er brug for en kran, der kan løfte materiale højt op, har vi mange forskellige kraner til udlejning. Hvis du har brug for at klare tunge løft, men arbejdet skal udføres på begrænset plads, er løsningen at finde blandt de små kraner.

Med en minikran får du en stærk kran, der effektivt kan klare løft uden at have brug for masser af plads til platformen. Små hydrauliske kraner kan bruges til mange forskellige opgaver, hvor pladsen er trang.

Jekko spx 424 minikran

Fordele ved leje af lille kran

Lad dig ikke snyde af navnet - kapaciteten hos disse minikraner kan overraske de fleste! Trods størrelsen vil højdekapacitet og styrke hos de mindre kraner være tilstrækkeligt til en bred vifte af opgaver.

Vælg en minikran drevet på el til løftearbejde indendørs, hvor udluftningen er begrænset. Med kombineret diesel og el-motor, findes der også solide minikraner til udendørs brug, hvor der er brug for en lille kran.

minikran-e1681731198416

Udlejning af minikraner til private og erhverv

Når du lejer materiel fra Nordjysk Lift, er du sikker på at få en professionel løsning til en lav pris. Vores medarbejdere har stor erfaring med udlejning af kraner i alle størrelser, og vi er altid klar med råd og vejledning. Ændrer dit behov sig undervejs, kan du nemt få tilpasset løsningen, uanset om du er privatperson eller har firma.

Slip for store investeringer i dyre materialer, og lej i stedet materiale efter behov - Nordjysk Lift servicerer og udlejer til hele landet. Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilken kran du skal vælge til din opgave.

Jekko SPB209 Minikran

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: