1400 kg el-stabler

Reference: 1025-005

1.199,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Vores elektriske stablere er den rette løsning til effektiv og pålidelig materialehåndtering. Med en løftekapacitet på 1400 kg og en løftehøjde på 430 cm er denne stabler designet til at imødekomme mange af dine behov. Disse fordele giver vores elektriske stabler dig:

Miljøvenlig drift
Vores elektriske stabler er eldrevet. Det betyder, at stableren har en emissionfri drift, hvilket gør den ideel til indendørs og udendørs brug uden at forurene miljøet. Den skåner både dig og dine omgivelser, da den ikke udleder skadelige udstødningsgasser. Derudover er den også sjøjsvag.

Høj løftekapacitet
Med en imponerende løftekapacitet på 1400 kg kan vores stabler håndtere en bred vifte af materialer og varer med lethed. Dette gør den velegnet til opgaver, der kræver præcis og pålidelig materialehåndtering. Dermed kan du løse de fleste opgaver hurtigt, nemt og effektivt.

God løftehøjde
Stablerens løftehøjde på 430 cm giver dig mulighed for at nå materialer på forskellige niveauer. Dette forbedrer din effektivitet og giver dig mulighed for at maksimere din lagerplads. Stableren er perfekt egnet til et butikslager eller distributionscenter.

 

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Løftekapacitet

1400

kg
Løftehøjde

430

cm
Transport
Vægt kg