16 m bomlift

Reference: 1016-014

3.399,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Vores innovative 16 meter bomlift er garant for at være en pålidelig og alsidig løsning til dine arbejdsopgaver, der kræver adskillige højder. Om det er byggeri, vedligeholdelse eller andre brancherelevante opgaver og sammenhænge, vil du få stor gavn af denne kompakte og stærke bomlift.

Fornem arbejdshøjde og kapacitet
Denne stærke bomlift har en arbejdshøjde på 16 meter, hvilket giver dig mulighed for opgaveløsning i nogle af de mest udfordrende højder. Du kan udføre arbejdet sikkert og effektivt i forskellige miljøer, med en altid høj pålidelighed og stærk ydeevne. Derudover har den en fordelagtig horisontal rækkevidde på 7,67 meter, og en platformskapacitet på 230 kg, der fuldender dens spektrum af egenskaber.

Høj stabilitet og fleksibilitet
Vores 16 m bomlift kan nemt manøvreres på trange arbejdssteder og har samtidig en stabil platform, så du kan udføre dine opgaver med stor sikkerhed. Desuden giver dens terrængående dæk uanede muligheder for projekter i hårdt terræn, som ellers ikke ville være muligt for non-marking dæk.

Høj brugervenlighed og intuitivt kontrolpanel
Med et brugervenligt kontrolpanel er betjeningen af vores bomlift enkel og intuitiv. Dette gør det muligt for operatørerne at være produktive og effektive, samtidig med at de opretholder en høj grad af sikkerhed.

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Arbejdshøjde

16

m
Løftekapacitet

230

kg
Rækkevidde

7,67

m
Drejeradius

1,94-4,41

m
Stigning

45

%
Hjultype

Terrængående

Drivmiddel

Diesel

Transport
Længde 5,49 m
Bredde 2,31 m
Højde 2,17 m
Vægt 7160 kg

Datablad

Datablad