20 t bulldozer

Reference: 1053-061

3.149,00 kr./ dag

NettoprisLejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vær opmærksom på, at der pålægges en merpris af
  • 169 kr. for klargøring af udstyret
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne bulldozer er en førsteklasses luksusdozer, som er designet til effektivt jordarbejde og terrænkorrektioner. Denne bulldozer er højteknologisk, og den leverer nøjagtige og pålidelige resultater til enhver opgave.

Intelligent Machine Control
I dozeren er implementeret det velrenommerede Intelligent Machine Control (iMC), der sikrer automatiseret styring af bladet og maskinens bevægelser. Dette banebrydende system gør det muligt for operatøren at arbejde mere præcist og effektivt ved at minimere fejl og justeringer i arbejdsprocessen.

Høj ydeevne
Med en kraftfuld motor og avancerede hydrauliske systemer er denne bulldozer i stand til at håndtere jordarbejdsopgaver med overlegen lethed. Den imponerende trækkraft og styrke gør det muligt at arbejde på en bred vifte af terræner og i forskellige forhold. Med andre ord – der er ikke det, du ikke kan med denne verdensmester.

Din komfort i fokus
Dozeren er designet med fokus på din komfort. Den rummelige og behagelige kabine har en ergonomisk indretning, der reducerer din træthed og gør dine lange arbejdsdage mere behagelige. Derudover er bulldozeren udstyret med et intuitivt kontrolpanel, der giver nem adgang til samtlige af maskinens funktioner.

Holdbar konstruktion
Denne bulldozer er konstrueret til at modstå de mest krævende arbejdsforhold. Husk også, at vi altid vedligeholder vores maskiner efter meget strenge krav samt klargør dem, inden de bliver leveret til dig.

Miljøansvarlighed
Bulldozeren opfylder de strengeste emissionsstandarder, der lige nu eksisterer, hvilket gør den miljøvenlig uden at gå på kompromis med ydeevnen. Den bevarer de samme hæsblæsende hestekræfter, som hidtil, men med et væsentligt lavere brændstofsforbrug, som er drastisk emissionsreducerende.

Denne bulldozer er den helt rigtige løsning til bl.a. jordarbejde, der øger produktiviteten og nøjagtigheden på byggepladsen. Men, den er klar til brug til de absolut flest tænkelige opgaver og projekter. Alt du skal gøre er, at give os et kald og du får den samme jordnære og værdifulde hjælp, som vi er kendt for.

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Drivmiddel

Diesel

Tankkapacitet

372

l
Undervogn

Bælter

Båndbredde

0,86

m
Dozerblad

3,8

m3
Model

Komatsu D61PXi-24

Transport
Længde 5,48 m
Bredde 310,00 m
Højde 3,34 m
Vægt 19580 kg

Udstyr

4-vejs dozerblad
Kraftig og miljøvenlig EU Stage V-motor
Intelligent maskinstyring: 3D GNSS-system
Betjeningspanel med touchskærm
Komtrax: Avanceret trådløst overvågningssystem
Klimaanlæg