22 m bomlift

Reference: 1016-0231

4.599,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Vores 22 meter bomlift er værktøjet, der skal få dig til at nå nye højder og udføre arbejde sikkert og effektivt. Bomliften er designet til at levere fejlfri præstation og levere alsidighed i din arbejdsproces.
Derfor kan vores bomlift gøre en stor forskel for dig:

Fremragende arbejdshøjde
Vores bomlift har en arbejdshøjde på 22 meter, der giver dig adgang til steder, der tidligere var utilgængelige. Dette er ideelt til opgaver som bygningsvedligeholdelse, træbeskæring og konstruktion, hvor præcision og højde er afgørende. Derudover kan bomliften strække sig helt op til 17,2 meter på det horisontale led, hvilket lader dig arbejde i dybder og med vinkler, der tidligere var utilgængelige.

Formidabel platformskapacitet
Udover en arbejdshøjde på 22 meter, har denne bomlift en robust styrke. Den kan bære 250 kg i platformen. Det betyder, at der kan være op mod 3 personer samt udstyr på samme tid. Alternativt, hvis der kun er én person på platformen, så har liften plads og styrke til at blive fyldt helt op. Dette giver dig nogle helt nye muligheder og fleksibilitet.

Sikkerhedsfunktioner
Sikkerheden er vores prioritet, og vores bomlift er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dig og materialer. Dette inkluderer nødstop, stabilitetssystemer og meget mere. Du kan dermed udføre projekter med en tårnhøj sikkerhed.

Brugervenlig betjening
Bomliften har et intuitivt kontrolpanel, der gør den nem at betjene. Dette reducerer risikoen for fejl og optimerer din arbejdseffektivitet. Det har aldrig været nemmere at styre en bomlift, som det er nu. Det skyldes, at producenten altid har dig i fokus, som det første.

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Arbejdshøjde

22

m
Platformslast

250

kg
Kurvstørrelse

1,83 x 0,76

cm
Drivmiddel

Diesel

Tankkapacitet

100

l
Rækkevidde

17,2

m
Drejeradius

2,5-5,5

m
Stigning

45

%
Transport
Længde 9,47 m
Bredde 2,50 m
Højde 2,77 m
Vægt 11400 kg

Datablad

Datablad